Bio je klinički mrtav 45 minuta: VIDIO SAM PUNCA I PUNICU KOJI SU DAVNO UMRLI

Kamiondžija Brajan Miler iz Ohaja doživio je infarkt usljed kojeg je bio klinički mrtav čak 45 minuta. Ljekari su očajnički pokušavali da ga ožive, reanimirali su ga četiri puta, ali srećom, uspjeli su da izbjegnu najgore i njegovo srce je odjednom počelo normalno da radi.

Ovaj dugi prestanak rada srca nije ostavio oštećenja na mozgu niti je njegovo tijelo izgubilo bilo kakve funkcije, a Brajan je ispričao svoje iskustvo o tih 45 minuta kliničke smrti. Kamiondžija se prisjeća da je vidio blještavo bijelo svjetlo i kaže da je hodao stazom prekrivenom cvijećem, a onda je ugledao svoju preminulu punicu koja mu je rekla da se vrati u svoje tijelo.

Miler kaže da je pored punice bio i njegov punac, koji je takođe preminuo, a koji mu je mahnuo i rekao mu da se vrati jer “ima još stvari koje dole treba da obavi”.

“Jedina stvar koje se sjećam, vidio sam svjetlost i počeo sam da hodam prema njoj. Moja punica je bila prelijepa kada sam je vidio, kao prvog dana kada sam je upoznao i izgledala je veoma sretno. Uzela me je za ruku i rekla: ’Nije tvoje vrijeme, ne treba da budeš ovdje. Ima još stvari koje treba da obaviš’”, sjeća se Brajan.

Medicinska sestra koja je radila u bolnici kada je on bio klinički mrtav 45 minuta, kaže da je “činjenica da hoda, govori i sve radi normalno nevjerovatna”.

Brajan, s druge strane, kaže da mu je ovo iskustvo promijenilo mišljenje o životu poslije smrti i sada je ubijeđen da život poslije smrti postoji.