BILE SU SEKS SIMBOLI 90-IH: KAKO DANAS IZGLEDAJU DVIJE FATALNE ČUVARKE PLAŽE

Američka serija “Čuvari plaže” je devedesetih bila jedna od najpopularnijih, a gledaoci su svaku epizodu sa uzbuđenjem iščekivali prateći živote glavnih junaka spasilaca na plaži.

Pamela Anderson je svakako najpoznatija plavuša i seks simbol koja je taj status očuvala i danas. Ali, pored nje publika je obožavala i Jasminu Amandu Bilt i Donu Deriko.

Jasmin Amanda Bilt se proslavila ulogom u seriji “Čuvari plaže”, u kojoj je igrala punih pet sezona.

Za njenim plavim očima, tamnom kosom i vitkom linijom ludio je jači pol, ali iako su joj predviđali uspješnu karijeru, od toga nije bilo ništa. Problemi sa drogom doveli su do toga da joj karijera padne u zaborav.

Paparaci su je uslikali u Los Anđelesu, u ležernoj šetnji sa psom, a prolaznici je nisu ni prepoznali.

Uočljivo je da kuburi sa viškom kilograma, ali osmijeh joj je i dalje ostao neodoljiv.

Kao atraktivnu i fatalnu čuvarku plaže pamtimo i Donu Deriko, koja danas ima 51. godinu.

Bila je 11 godina u braku sa muzičarem Nikom Siksom sa kojim ima sina i ćerku. Nikada nije krila da se podvrgla estetskim zahvatima i da njima duguje svoj izgled.

  • Tijelo mi se nakon dvije trudnoće promijenilo. Ostao mi je višak kože na stomaku, a kasnije sam se gojila i mršavila, pa imam i viška kože na rukama. Željela sam ponovo da izgledam lijepo i sigurno u sebe”, izjavila je jednom prilikom.

Iako je u šestoj deceniji ona na svom Instagram i dalje postavlja zanosne i provokativne fotografije kojima mami uzdahe muškaraca širom svijeta. Ponosno ističe kako je vegan i aktivista za životinje.