Bila se ugojila: KAKO JE NEDA UKRADEN “SKINULA” SUVIŠNE KILOGRAME?

Pjevačica Neda Ukraden i u osmoj deceniji ima zanosnu liniju na kojoj bi joj pozavidjele i mlađe kolegice, ali tokom korone i lockdowna i 70-godišnja pjevačica nije baš pazila na ishranu i to se odrazilo na njezinoj liniji.

Priznala je kako se udebljala četiri kilograma i sada je odlučila riješiti ih se i otkrila je kako je to postigla.

“Odlučila sam kilograme izgubiti uz pomoć liposukcijske dijete. Svaka četiri sata sam pila zdrave napitke i najčešće sam jela meso i dosta salate. Volim pripremati ribu, pa je i ona često na mom meniju. Nisam neko ko inače previše jede, pa mi ovaj način ishrane nije teško pao. Za kratko vrijeme sam izgubila četiri kilograma i sada sam potpuno zadovoljna svojim izgledom – pohvalila se pjevačica.

Dodala je kako je tokom minule godine puno kuhala a manje se kretala i njen dnevni ritam se značajno promijenio i zato je nagomilala kilograme.

“U posljednjih godinu dana tempo života mi se potpuno promijenio – nisam se kretala, nisam vježbala, stalno sam kuhala, pa sam se udebljala. Živim sa kćerkom i njenom porodicom pa sam unucima stalno nešto spremala – palačinke, pite..- rekla je Neda.