Bila sam nimfomanka, a zbog muža nasilnika, sad mi treba lijek za FRIGIDNOST

? Molim lijek za frigidnost koja je rezultirala nasiljem od muža punih 20 godina. Nekad sam bila gotovo nimfomanka, a sada poput biljke sa depresijom i PTSP. Postoji li neka alternativna pomoć. Pomozite. Hvala. Enisa F., vaša čitateljka iz Bihaća.

Branislava Mrčarica, informoterapeut, ističe kako je neophodno prije svega skenirati ćelije organizma, da bi se znalo šta prvo tretirati.

– Postoje svakako mnogi cvijetni mehlemi kao i kreme koje se spravljaju za ovakve probleme i koji su se u praksi pokazali djelotvornim ali sve ovisi o psihičkom stanju pacijentice koje je u ovom slučaju od krucijalne važnosti.

 Sanela Tahirović, fitoterapeut: Ako osoba ne želi potražiti stručnu pomoć, preporučujem joj upotrebu biljne vijagre koja za razliku od ovih drugih koje se nalaze u prodaji – nema nikakve nuspojave a i jako je jeftina i efikasna. Radi se, naime, o medu koji u svom sastavu osim visokih energetskih vrijednosti sadrži i ljekovito bilje čije kombinovanje izaziva seksualni apetit i uzbuđenost. Inače, zadnja svjetska istraživanja pokazala su da upotreba hemijske vijagre nedvojbeno izaziva srčana i bubrežna oboljenja.

Narodni savjet – Sandalovo ulje poznato je i koristi se unazad već 4000 godina. Pored mnogih pozitivnih svojstava, cijenjeno je i kao izuzetan afrodizijak, koji se čak i danas koristi za liječenje frigidnosti i impotencije. Takođe se koristi u slučaju depresije, nesanice, nervne napetosti i stresa.

Sandalovo ulje

(arhiv Aure)