Bila je uzorna i poštena „u lakat“, a onda se dobro udala i postala uzorna majka i gospođa!

Ovo je istinita priča žene koja je u mladosti odlazila iz krila u krilo, prizna da je bila „laka žena“. Pročitajte ispovijest blogerke Rebeke Rid, ali i komentare ljudi sa Balkana


Žene imaju seksualne želje. Isto kao muškarci. Muškarci češće imaju i emotivne potrebe.

Ali, razmislite malo o svemu. Ja imam mnooogo teorija o svemu.

Za početak ja sam udata. Vjerila sam se sa 24 godine, a udala čim sam napunila 26.

Prije nego što sam upoznala muža, bila sam… pomalo kučka. Mada ni upola kučka koliko je trebalo da budem, ali definitivno nisam bila svetica. U toj kategoriji svakako nisam bila sa svojim ponašanjem. Flertovala sam, imala sam veze za jednu noć, redovan seks…. Izlazila sam u razne klubove, slikala se gola, kačila slike na internet.

Onda sam upoznala sadašnjeg muža. On mi se baš dopao. Željela sam da budemo par, a ispostavilo se i da su neke moje drugarice osjetile istu potrebu u to vrijeme. Ne sa njim, nego sa svojim momcima. Morala sam to da ostvarim, da mu budem djevojka.

I šta sam uradila? Uh, baš neke problematične stvari, baš, baš….

Nosila sam najprovokativniji veš, haljine sa dubokim dekolteom, flertovala sam, slala sam mu jasne znake da sam dobra i izdržljiva u krevetu. Na kraju smo imali seks.

I šta sam zaključila? Da je moj sadašnji muž postao moj tadašnji dečko zato što smo imali sjajan seks 23. decembra 2013. godine. I zato što sam ja tako riješila da bude.

Iako nikome ne bih preporučila da je seks jedini način da upecate muškarca, mogu da posjvedočim da je ova taktika vrlo, vrlo efektna.

I kada vam neko kaže da ćete ostati same, ucvijeljene jer mijenjate muškarce i imate slobodan seks – ja mogu da kažem samo suprotno. A svaki muškarac koji poslije ne pozove ili izgubi interesovanje jer ste već “legle” ni ne spada u dobar materijal za brak. Pristojni momci neće “otkačiti” djevojku jer su imali seks. Oni je neće diskfalifikovati, jer je “laka”.

I moj savjet na kraju glasi: „I lake ribe se udaju na kraju“.

I imamo više iskustva i prakse, pa smo i dalje dobre u krevetu svojim muževima. Uživamo što smo se skrasile poslije isprobavanja svih ukusa na meniju. I nismo se udale jer smo morale.

Na ovu Rebekinu ispovijed, uslijedili su brojni komentari. Evo nekih:

Maja S – Žene koje olako shvataju riječ “seks”, brzo se odlučuju i ponašanje im je pomalo lascivno i problematično na kraju svog ljubavnog života – ne završe same. Češći je slučaj da one “postanu” požrtvovane majke i uzorne domaćice.

Vesna J – Ne znam zašto ih zovete lake. Rade šta hoće i kad hoće, što ne znači da je to uvek seks bez obaveza. Takve se čak i najbolje udaju!!! One ružne se udaju na najduže jer sve trpe i ne puštaju ga, one bogate se udaju iz “ljubavi”. One pametne i normalne se posljednje udaju.

Sendvič – Jednom laka zena, uvijek laka zena. Nema tu smirivanja. Kad tad ce zabrljati opet. Za godinu, tri ili pet. Isto je i sa muškarcima. Karakter je u pitanju.
Hari – Lake zene ne završe same i to je definitivno. Muškarcima je često potrebna njeznost a lake žene je lako daju. Teške žene (da ih tako nazovemo) često otežu sa tom “nježnosti” i u tom otezanju često i pretjeraju. Uglavnom lake prođu bolje, ali je isto i sa muškima, što si bolji lošije ćeš proći. To dosta govori o ljudskoj vrsti…

Ivica – Lake ženske ne smatram nemoralnim, već ženskim kojima seks nije tabu. Takođe smatram ih inteligentnim djevojkama koje cijene sebe i svoje vrijeme i koje znaju šta hoće.

Saša – Djevojke, čule ste. Dajite nam se i bice vam ljepse i na kraju. :

Haso – Bila je uzorna u lakat i dobro se udala

Stari udarac – One koje su dale, su se i udale… stara poslovica (aura.ba)

Komentari

komentara