Belma S. (32) iz Berlina umalo je doživjela bračni brodolom zbog sihira najbolje prijateljice: Ponovo se vratio u naše gnijezdo!

Koliko god nekoga voljeli dosadi ta psihička tiranija, kada vi nekom ugađate sve a on vam uzvraća nezainteresovano i prijeko vas gleda. Poslije je nastala još veća patnja. Suprug se našao u zagrljaju moje najbolje prijateljice. Ona je i bila uzrok svih mojih patnji. Pitala sam se zašto je htjela baš njega pored svih ostalih slobodnih muškaraca

 

Svakim danom suprug i ja smo se više udaljavali. U srcu je rastao sve dublji jaz i praznina. Nestala ja sva ljubav i sreća u kojoj smo živjeli punih deset godina. Crpila sam se mislima šta se desilo. Krenula bih da mu postavim pitanje da li me još uvijek voli, a onda bih stala. Bojala sam se istine i poraza. On je bio prva i jedina ljubav u mome životu. Nisam htjela priznati da ga gubim.

 Zašto baš on?

Upoznala sam ga kada sam imala 19 godina. Brzo je između nas planula ljubav. Nakon dvogodišnje veze stali smo pred matičara. Brzo sam ostala trudna. Rodila sam sina. Nakon poroda svi su me pazili kao princezu. Poslije sina, rodila sam i kćerku. Oni su, barem tako mislim, ona nit koja nije dala da na kraju ostanemo jedno bez drugog.

A, malo nam je falilo. Koliko god nekoga voljeli dosadi ta psihička tiranija, kada vi nekom ugađate sve a on vam uzvraća nezainteresovano i prijeko vas gleda. Poslije je nastala još veća patnja. Suprug se našao u zagrljaju moje najbolje prijateljice. Ona je i bila uzrok svih mojih patnji. Pitala sam se zašto je htjela baš njega pored svih ostalih slobodnih muškaraca. Kako joj nije bilo žao srušiti naše gnijezdo.

Suprug noćima nije dolazio kući. Drhtala sam i kidala se od bola. Padala sam u depresiju, plakala, htjela skončati sa životom ali sam se dizala zbog djece. Sin i kćerka su sve češće postavljali pitanja na koja nisam znala odgovoriti. Moji su vidjeli da se moj brak raspada. Svi su savjetovali da potražim pomoć od nekog iscjelitelja.

 Povratak grešnika

Ponukana njihovim savjetima, naišla sam na broj iscjeliteljke i vidovnjakinje Aide. Nazvala sam je a ona je rekla da joj dam lične podatke i da nazovem ponovo za pola sata. Kada sam nazvala opisala je svaki detalj onoga što sam proživjela. Moja drugarica je mrtvačku zemlju prosipala pred ulaz naših vrata. Sipala je mome suprugu nešto i u piće. Služila se najgorim oblicima ljubavne crne magije pomoću koje je uzela moga muža.

– Skinut ću sa tebe i tvoga supruga zlo. Na razvod i ne pomišljaj. Jak sihirbaz vas je razdvojio. Bit će ti teško. Povraćat ćeš, biti malaksla, ali ne brini. Sve su to reakcije na moje učenje. Uzmi godišnji odmor, jer ćeš više i spavati, kako bi se ojačao tvoj organizam – govorila mi je Aida a ja sam bila spremna na sve da skinem zlo i vratim supruga.

Došao je nakon 23 dana od prvog razgovora sa Aidom. Pokucao je na vrata i pokunjeno me pitao da li primam nazad grešnika. U početku mi je bilo teško. Ubijala me o pomisao da je bio u zagrljaju druge žene. Danas sam sretna što je pored mene. Moj brak je spašen zahvaljujući vidovitoj Aidi.