Belma B. iz Sarajeva nakon iskustva sa bioenergijom: Miom, voda u koljenu i nesanica su prošlost!

Za bioenergiju sam čula od svoje dugogodišnje prijateljice koja godinama pati zbog problema s leđima, a koji su nestali zahvaljujući Ramizu Imamoviću i njegovom daru.

Iz prakse, zvanično najboljeg bioenergičara u BiH – Ramiza Imamovića, stiže nam nova ispovijest. Oda je to i priznanje njegovom veličanstvenom pozivu – zvanju bioenergičara uz pomoć kojeg Ramiz uspješno tretira na desetke bolesti.

Prenosimo u cjelosti pismo naše čitateljke Belme B. iz Sarajeva:

– Poštovana redakcijo Aura, želim da podijelim svoje iskustvo u vezi bioenegije i pomoći uvaženog Ramiza Imamovića. Za bioenergiju sam čula od svoje dugogodišnje prijateljice koja godinama pati zbog problema s leđima, a koji su nestali zahvaljujući Ramizu Imamoviću i njegovom daru. Inače sam se osjećala Ok ali, šta znači ok?

Izgubila razdražljivost i nesanicu

– Dugogodišnji bolovi od želuca zbog kojih sam posezala za tabletama; glavobolja – opet popijem tabletu; bolovi u koljenu i pored silnih doktora…nikakvo poboljšanje. Tako da sam konačno i ja odlučila isprobati bioenergiju misleći ikako nemam ništa izgubiti. A izgubila sam jako puno – bolove, tablete kojima sam se trovala, razdražljivost, nesanicu, čekanje u redu kod doktora, guranje ranom zorom u apoteci…izgubila sam jako puno.

– A šta sam dobila? Mir, miran san, osmijeh na licu, zdravlje, spokoj, sreću – a sve to zahvaljujući Imamoviću.

– Prvi susret me preporodio, spasio…skinut mi je teret sa leđa…olakšao moju psihu, jer Ramiz Imamović ne samo da liječi vaše boli već pokušava da olakša vaše probleme. Pored navedih zdravstvenih problema, riješio mi je i miom na maternici koji je nestao nakon tri uzastopna tretmana. Ta energija, taj njegov dar da nam pomaže, a pritom nema cijenu i cjenovnik, to je nešto nevjerovatno. Predivno, prelijepo!

Bioenergijom punim baterije

– Nakon mog iskustva i rasterećenja, moja porodica i mnogi prijatelji koji su imali i teže zdravstvene probleme, pored dugogodišnjih odlazaka doktorima, operacija…koje su pomogle tj. zakrpile probleme nipošto ih ne rješavajući, nakon odlaska kod Ramiza Imamovića ozdravili su.

Sada godišnje odem jednom, dva puta, da bioenergijom napunim baterije, a i na kontrolu. Zahvalna sam Bogu i prijateljici što sam imala tu sreću i priliku da upoznam ovako divnog gospodina, i da riješim svoje dugogodišnje bolove. Pa sam tako i ja pričajući svoje iskustvo, druge ljude usmjerila i možda spasila.

BIOENERGIJA RAMIZA IMAMOVIĆA POMAŽE KOD:

 

Bezbolna dijagnoza oboljenja za dvije minute

Bezbolni tretmani koji pomažu ko

Astme

Bronhitisa

Cirkulacije

Štitne žlijezde

Ginekoloških problema

Steriliteta

Cisti

Svih vrsta bolova i upala

Depresije

Vrtoglavice

Aritmije

Sportskih povreda

Neuroze i psihoze, PTSP-a

 

Komentari

komentara

error: Content is protected !!