Bankaru s Vol Strita bivša priredila osvetu: “Prvo sam je šutnuo, pa je ona šutnula moj mercedes u bazen!”

Bivša devojka bankara sa Vol Strita je njegov Mercedes od 100.000 dolara ubacila u bazen pošto je ostavio ne ispunivši obećanje koje je dao.
Bankar Gaj Đentile živi na Bahamima. Tokom večere u restoranu je raskinuo sa svojom devojkom, ruskom manekenkom Kristinom Kučmom i ona je rešila da mu se osveti.

Đentile, koji je broker je rekao za The New York Post da mu je Kristina sedmog oktobra ubacila u dvorišni bazen automobil i da je vađenje istog trajalo satima.
Godine 2007. Đentile je bio optužen za malverzacije na Vol Stritu pošto je podizao cijene akcija lažnim preporukama. Postao je doušnik FBI da bi se oslobodio optužbi.

Sa 24-godišnjom Kristinom je raskinuo pošto mu je ona tražila 50.000 dolara da započne svoj posao u marktingu. Bili su u vezi godinu i po dana.

Đentile kaže da joj je do raskida kupio Gucci tašne, novi iPhone, Beats slušalice kao rođendanski poklon i mislio je da je to što mu je tražila novac bacilo sjenku na granicu između posla i romanse.

Kučma je poslala Gaju poruku na lošem engleskom pošto je auto lansirala u bazen: “Lažovčino! Rekao si da ćeš mi pomoći da započnem posao! To su bile tvoje riječi. Sada želiš da budeš investitor? Pa investitore, imam iznenađenje za tebe u dvorištu, počni prvo sa tom idejom o ulaganju.”
Gaj kaže da se uplašio jer je mislio da je ona u kolima na dnu bazena.

– Nisam u tom trenutku mislio na auto. Ali kada sam shvatio da ona nije unutra, onda sam počeo da bjesnim što je izvela tako nešto poslije svega što sam uradio za nju – priča Đentile.

On je sljedećeg jutra došao kući i zatekao svoj Mercedes S400 hybrid u bazenu.

– Šutnuo sam je. Ona je šutnula moj auto- napisao je Gaj na svom Tviteru uz fotografiju mercedesa na dnu bazena.

Policija je potvrdila da se sve ovo desilo i da je Kristina jedina osoba koja je imala pristup kolima. Djevojka nije htela da komentariše svoju osvetu za The New York Post.

– Stvarno sam volio tu djevojku i oženio bih se sa njom, ali je otišla predaleko – kaže Đentile.