Bahati milioner ostao bez svega:”Neka otvori slastičarnicu dok se ne snađe!”

On je iritantni talijanski milioner koji se hvali sa svojim bogatstvom na Instagramu gdje ga prati preko 11 miliona ljudi.

Uglavnom je u kupaćima ili nekim kratkim hlačama, stalno pleše na neku “kuruzu” na nekoj jahti, pored bazena ili tako nečeg sličnog, a uz njega je uvijek njegova djevojka, koja je prihvatila njegov stil i uglavnom se ponaša kao i on. Doduše, sad ima novu curu, bivšu miss Kolumbije.

No, Gianluca Vacchi, 50-godišnji istetovirani milioner,ovisnik o teretani, koji je jako popularan među ženama negdje od 2013. kada je počeo pokazivati svoje mišiće, ovih se dana našao u problemima jer mu je banka zaplijenila jahte i nekretnine, te dionice golf kluba zbog duga od 10,5 miliona eura. Njegovom tulumarenju i hvalisanju tako bi mogao doći kraj, iako je izjavio da je to “mali, nevažni dug”.

Gianluca je nasljednik porodičnog bogatstva i zapravo nikada nije ni radio. Njegova porodica posjeduje farmaceutsku kompaniju, koja, bez obzira na dobru zaradu, očito više ne može pokrivati njegov ekstravagantni način života. Samodopadni Gianluca se i dalje ponaša kao da se ništa nije dogodilo, i dalje na Instagramu objavljuje fotografije svog raskalašenog života za koji nam baš nije jasno kako ga sad financira. Nevolje u njegovom raju jedva su dočekali njegovi kritičari, kojima baš nije najbolje sjeo milioner čiji se život svodi na tulumarenja i poziranja sa zgodnim ženama, pa su se počeli rugati njegovom krahu.

Na Facebooku su organizovali i event “Nađimo posao Gianluci Vacchiju”. Riječ je o posprdnoj akciji koja se održala 1. septembra Milanu, a cilj joj je zaposliti Gianlucu Nazionale, kako mu od milja tepaju sugrađani. “Moramo mu pomoći, makar da otvori slastičarnicu dok se ne snađe… A možda bi mogao biti i instruktor plesa, to mu odlično ide”, stoji u opisu urnebesne humanitarne akcije.