BACITE POGLED NA STOPALA: ONA PUNO GOVORE O VAŠOJ OSOBNOSTI

Je li vam palac najduži prst ili svu vam svi nožni prsti jednake dužine? Čak i takve simpatične karakteristike mogu otkriti nešto o vašim sklonostima i karakteru. Otkrijte što!

Nakon duge zime i još ‘dužeg’ kišnog proljeća, napokon je došlo vrijeme za sandale i japanke.

Većina uređuje svoje prstiće i stopala kako bi ih pokazali u najboljem svjetlu. A dok vam pogled bježi prema sjajnim lakovima ili lijepim sandala, pogledajte i oblik stopala te saznajte kakav je karakter tog čovjeka.

Romansko stopalo

Ovakav izgled stopala ima većina ljudi. Palac i prva dva prsta su gotovo jednake veličine, a ostali su manji. On otkriva društvenu osobu koja voli ljudi i isprobavati nove stvari. Težite uspjehu u poslovnom svijetu i uvijek ste u centru pozornosti, piše Viral Thread.

Seljačko stopalo

Kod ovog oblika stopala svi prsti su iste dužine. Obično ga imaju vrlo smireni i odmjereni ljudi. Nisu skloni istupima niti vole biti u centru pažnje, ali na njih se uvijek možete osloniti. Ono što vam oni kažu nećete nikada morati provjeravati.

Grčko stopalo

Na ovom stopalu drugi prst je izraženiji, odnosno duži od drugih. Čak je i palac manji od njega, a ostali prsti su sve manji jedan od drugoga. Riječ je o entuzijastičnim i vrlo optimističnim ljudima, no sigurno nisu sretni kada trebaju ići kupovati obuću.

Izduženo stopalo

Kod ovog oblika palac je najveći, a svi ostali prsti su manji od onog prijašnjeg. Riječ je ljudima koji ponekad znaju biti vrlo impulzivni i mijenjati raspoloženja, no odlični su u čuvanju tajni.

Komentari

komentara