Azra Karabašić iz Bihaća, dobitnica dragocjenog nakita: ŠRI JANTRA ME PREPORODILA

U životu tako malo treba za sreću, a ja sam sreću upotpunila u čudesno lijepoj Šri Jantri. Ona i moji unuci definitivno osvjetljavaju i prosvjetljavaju moj život.

Kolo sreće u našoj nagradnoj akciji „Šri jantra na dar“ koju zajednički organiziramo sa Azrom i Nedžadom Džakulićem, ovog puta se zaustavilo na imenu Azre Karabašić iz Bihaća.

Dobitnica Lične Šri Jantre – 58- godišnja Azra Karabašić iz Bihaća, koju je za nju programirala najpoznatiji bh. astrolog Azra Džakulić, u trenutku razgovora sa nama kazala nam je da je još uvijek prerano iznositi utiske o djelovanju ovog nakita. Nepunu sedmicu ona se druži sa svojom ličnom Šri Jantrom, drži je oko vrata i – uživa!

„ Čudesno je lijepa! Zar treba jednoj ženi nešto ljepše. Zaista je kao nakit boženstvena. Ni sama ne znam broj ljudi koji su mi kazali kako imam prelijep medaljon. Onda sam ijm objasnila da mi je to poklon i da je riječ o nakitu koji donosi pozitivu u ljudske živote – kazala nam je Azra.

Dodaje, da se na odvaja od Šri Jantre, ubijeđena je da će joj pomoći bar da smiri svoje brige i nervozu. Čitavog života se, kaže, sekirala i borila da njeni najbliži budu sretni i zadovoljni. Na sebe nije imala vremena misliti…

„Vodim se time da čak i ako ne pomogne moja Šri Jantra ne može naškoditi – dodaje.

Ima osjećaj da, iako je kratko kod nje, već djeluje. Kao da je njen život usmjerila jednim sasvim novim, mirnijim putem.

„Cijeli sam se život hrvala sa sudbinom. Uglavnom sam sve uspijevala uspješno završiti. Ali, kako sam po prirodi sikirljiva, ovom Šri jantrom željela sam da malo gurnem u strahu svoju nervozu i sikiraciju. Imam osjećaj da je to uspjelo, mirnije spavam, nekako sam vedrija i poletnija. Sa Šri jantrom i unucima baš sam sretna – kazala nam je na Azra Karabašić i dodala:

„U životu tako malo treba za sreću, a ja sam sreću upotpunila u čudesno lijepoj Šri Jantri. Ona i moji unuci definitivno osvjetljavaju i prosvjetljavaju moj život – kazala nam je ova Bišćanka, te dodala:

„Zaljubila sam se u Šri Jantre jer prelijepo izgledaju, a ja vam volim nakit – kazala nam Azra Karabašić.
Naravno, ona želi i vjeruje da će joj Šri Jantra biti dodatna snaga u vremenima kroz koja prolazi.

ZAŠTO SU BIHAĆKE ŠRI JANTRE UNIKATNE I DJELOTVORNE!!!

JANTRA ZA PROSTOR (ZELENA) ZA HARMONIJU BRAKU, PORODICI, NA POSLU…
Djeluje na otklanjanje negativne energije u okolini-prostoru u kojem živite i raditete, poboljšava odnose među partnerima, ukućanima ili kolegama. Idealna je za balansiranje odnosa svih ukućana.

LIČNA JANTRA (LJUBIČASTA) DONOSI NAFAKU
Poboljšava energiju u vama i oko vas, otklanja blokade koje se odnosena vašu ličnu sreću (posao, zdravlje, odnosi, obilje-novac). Djeluje na vas kao posebni energetski centar i otklanja blokade u vama i svim pravcima od vas.

RAHU JANTRA (BRAON) VRAĆA MIR, LIJEČI DEPRESIJU, STRAHOVE…
Djeluje na vašu podsvijest, pomaže kod uravnoteženja svijesti i podsvijesti. Čisti karmu, prekida nemir (uznemirenost) čim se pojavi, kao da “vidi” i odmah je prekida. Posebno je korisna ako se borite sa anksioznošću, depresijom ili lošim navikama. Oslobađa nas od strahova i tuge.

JANTRA ZA SREĆU U LJUBAVI
U bihaćkoj „Školi za dušu“ za svaku osobu ponaosob izrađuju „Tibetan Vashikaran Jantru“ koja ima specifičnu namjenu, a to je da budete vidljivi svojoj srodnoj duši.
Ova Jantra je odlična za privlačenje ljubavi u naš život, odnosno za bolje ljubavne prilike. Sa njom ćete biti vidljivi svojoj srodnoj duši. Najjednostavnije rečeno: „Tibetan Vashikaran Jantra“ donosi sreću u ljubavi, naročito u zajednicama gdje su prisutni nevjerstvo, ljubomora i nesloga.

Sve Šri jantre djeluju u sinergiji, i pojačavaju jedna drugoj dejstvo, dok izuzetno djeluju i pojedinačno svaka u svojoj sferi djelovanja.

Više informacija možete dobiti putem telefona (vibera) 00387 (0)61 477-772. E-mail: [email protected], FB STRANICA “Školazadušu”