Avgust će ovim horoskopskim znakovima donijeti novac i sreću

Sudeći po finansijskim astro prognozama za avgust – tri znaka uopšte neće imati finansijskih poteškoća.

OVAN

Nije samo ljubav ono što će vam sjajno krenuti u avgustu 2017. godine, nego i novac! Ista ta Venera, sada u dobrom odnosu s Velikom Srećom – Jupiterom, vlada jednom kućom finansija Ovna, a drugom vlada Mars.

Budući da Sunce i Mars prave lijep tougao sa Saturnom (vladarem kuće karijere Ovna), uspjeh vam dolazi i podiže vas na ljestvici vođa, možda. Najviše uspjeha ostvariće oni koji se bave umjetnošću, podučavanjem i sportom, ali uspješni možete biti i u drugim granama.

Avgust je sjajan mjesec za promociju, za pokazivanje talenta, sebe u punom sjaju, usluga i proizvoda.

 

VAGA

Avgust je mjesec u kojem će se stvari odvijati u dobrom smjeru, teći prirodnim tokom i nećete morati previše da se trudite.

Venera se nalazi u kući karijere Vage, utire vam put i osigurava uživanje u blagodetima koje dolaze od viših položaja ili autoriteta i donosi dobre rezultate kroz odnose s drugima, diplomatiju, šarm ili kreativne i umjetničke talente, ali i kroz sreću.

Kada govorimo o sreći ili bolje prilici koja vam je na putu, imate dva asa u rukavu: Sunce i Mars. Uspjeh može doći i kroz timski rad, organizacijske aktivnosti ili one koje uključuju javnost.

 

ŠKORPIJA

Avgust je profesionalno jako aktivan i obećavajuć mjesec za Škorpije. Sunce, vladar kuće karijere Škorpije nalazi se u kući karijere Škorpije gde mu se pridružuje i Mars, vladar kuće posla i obaveza.

Sunce i Mars su planete pune energije i inicijative i sigurno će pokrenuti događaje. Vaš preduzetnički duh je stimulisan tokom avgusta 2017. godine i ambicije rastu. Mnogo je snažne volje koja vodi prema uspjehu i koja ima potrebne snage.

S lakoćom ćete stati pred publiku, pobijediti na takmičenju, snaći se u ulozi vođe ili se nametnuti uz Sunce – Mars dvojac. Obećanom uspjehu možemo dodati bolju zaradu i materijalnu dobit.