AURSKA – ENERGETSKA ZAPOSJEDNUTOST: Zašto je opasno biti zavidan na tuđoj sreći i blagodetima?!

 AURSKA ZAPOSJEDNUTOST je drugačija od tjelesne zaposjednutosti i nemaju nikakve sličnosti.

Aurska zaposjednutost je stanje kada se druge energije nastanu u naše tijelo (to su uglavnom negativne energije) “pokupljene” negdje usput i koje nas tjeraju da se osjećamo drugačije.
Osobe koje imaju AURSKU ZAPOSJEDNUOST imaju sljedeće simptome:

Nervoza
Razdražljivost (napad panike,straha i plača)
korigovano spavanje (košmarni snovi)
aksioznost
osjećaj kao da nismo sami ( čujemo ili vidimo,osjetimo nešto što drugi nemogu).
Ako se aurska zaposjednutost ne otklanja, može doći do trajnog oštećenja mozga ali i ostatka tijela.

Zvanična medicina nemoćna

AURSKA ZAPOSJEDNUTOST nemože se liječiti savremenom medicinom iz razloga što nije bolest. Isključivo se može tražiti pomoć kod ezoteričara i parapsihologa. Terapija (liječenje) traje od pet do 12 mjeseci.

Važno je da napomenem da kod težih slučajeva energetske zaposjednutost (energije koje se smjenjuju,stoga osobe promijene više vrsta raspoloženja tokom dana), stopostotni efekat uspjeha izlječenja ne postoji ali svakako osoba se osjeća oko 60 do 80 procenata bolje.
Kod blažih simptoma osoba efekat je stopostotni.

Kako sami sebi štetimo
Ponekad, u neznanju, čovjek sam sebe omađija, a da toga nije niti svjestan. Poznat nam je slučaj žene, koja je u trudnoći pregazila preko grančica i potoka sa prljavom vodom, pa se njeno dete rodilo sa omotanom pupčanom vrpcom oko vrata, te je uz krajnje napore doktora spašeno.

Nema sumnji da uglavnom drugi ljudi (veoma često su to bliski rođaci ili susjedi) nanose nekome magiju, pa pojedine žrtve stradaju i od nekoliko različitih vrsti magijskih djelovanja (počev od ‘nasljedne’, preko straha iz djetinjstva, pa sve do ‘sticanja’ u različitim prilikama, poput primanja poklona, na svadbi i slično).
Rijetke su porodice u kojima ni jedan član nije zahvaćen ljudskim faktorom ‘crnom magijom’. Negativna energija jednog od ukućana odražava se na sve preostale članove porodice. Uzmite, na primjer, oca alkoholičara, koji nemilice troši novac na svoj porok, pa su se majka i deca prisiljeni odreći koječega.

No, njemu ni to nije ‘dovoljno’, pa ih maltretira i time izaziva strah kod najmlađih.

U magiji vlada pravilo suprotno elektrici, pa ovdje minus privlači minus, a ne obratno!
Dakle, ureknuta ili omađijana osoba privući će osobu sa istim problemima u ljubavnu vezu, poslovno partnerstvo, prijateljstvo, kao kupca ili prodavača.

Zlo – zlo privlači

Kada se ‘spoje’ dvije magije (npr. vjenčanjem) sve postaje još teže.
Oduprite se negativnim uticajima, tako što ćete živjeti u skladu sa deset zapovijesti Božjih, molite se svakodnevno, idite redovito u crkvu, ili drugu bogomolju, postite… Ne ogovarajte nikoga i ne spletkarite – makar to činili iz dosade ili zabave. Ne budite previše gordi.
Nemojte zavidjeti nikome ili biti ljubomorni! Poželite uvijek svima (skrušeno od srca čak i svojim neprijateljima) sve ono najbolje – što želite i samom sebi!

(Zoran Petrović Šumadinac)