Zoran Petrović Šumadinac uradio je natalnu kartu Jeleni Rozgi: OSUĐENA NA EMOTIVNU PRAZNINU!

Piše: Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813) (Ezosvet)

Jelena Rozga je jedna od kvalitetnijih estradnih umjetnika na hrvatskoj muzičkoj sceni. Za razliku od mnogobrojnih skandal pjevačica ova dama ima drugačiji stil kada je karijera u pitanju. Stoga je i bila moja meta kada je astrologija u pitanju. Predstavljam vam jedan delić njene natalne karte.

Jelena je Djevica u astrološkom pogledu sa podznakom Škorpije. Podznak Škorpije daje joj veliku snagu volje, ambiciju i fizičku energiju, strast i duboke emocije. Vrlo teško mijenja svoje mišljenje ili navike u životu. U stanju je da radi teško i dugo, dok ne ugleda rezultate rada. Dobar je borac kada joj se aktivira, odbrambena, kritička, sarkastična i analitička strana ličnosti. Pazi na svoje prijatelje i pomaže im vrlo mudro i često. Međutim, ponekad zna biti vrlo gruba, posesivna i ljubomorna.

Ako joj je podznak Škorpija, onda ima tendenciju da bude povučena, tajanstvena ali i rezervisana, teško razumljiva, uporna i tvrdoglava. Izgleda veoma mirno, ali duboka unutrašnja borba na strastvenom nivou proizvodi raketno gorivo, koje umije znalački da iskoristi. Ona jednostavno mora znati sve, ko je, kako je i zašto je.

Treba da se prevaziđe ogorčenost, posesivnost i ljubomoru. Može biti fascinirana okultizmom, seksom ili alternativnim liječenjem. Može biti đavo ili anđeo, orao ili žaoka na repu škorpije.

Mjesec u Strijelcu joj donosi da na razne okolnosti reaguje veoma pozitivno, optimistično i poletno, što je suštinska karakteristika znaka Strijelca. Djeluje kao osoba koja ne razbija glavu oko razloga za i protiv u određenim situacijama. Činjenica je da ne uočava detalje ili probleme i ima sklonost da ih ignorišete kada joj  drugi ukazuju na njih. Ima potrebu da napreduje, fizički, psihički ili intelektualno; nestrpljivost koja je uhvati dok čeka u nekom redu ili u saobraćajnoj gužvi je veoma dobar primjer. Njen intelekt je rastezljiv, ali ipak ponekad djeluje kao da zna i razumije mnogo više nego što je stvarno slučaj. Nada i optimizam kojim zrači su nemjerljivi.

Položaj Urana u Škorpiji je složen, jer je egzalitran na njegovom jedanaestom stepenu. Dinamična snaga Urana je dodata emotivnom intezitetu Škorpije i na taj način povećava njenu moć. Jelena  je hrabra i smjela ali izbjegava da ispolji svoje emocije, pa čak ih i odbija. Izgleda mirno, dok unutar sebe ključa.

Uran u 12. kući veoma jasno naglašava da s ulaskom u treću deceniju života  zdravstveno stanje se mijenja  nagore ali sve do pete decenije života glatko će prevazilaziti zdravstvena dešavanja. Venera u osmoj kući nagovještava da se mora paziti malignih bolesti jer joj vreba ta opasnost… Asteroid Lilit ili poznatiji kao Crni Mjesec ukazuje na nedostatak prave emocije, prave ljubavi. Ovaj aspekt govori o toma da i kad je sa nekim, opet je emotivno prazna, ispunjenost emotivnu  u njenom natalu ja ne vidim tokom cijelog natala. Emocije su površne ili se vezuju za strasti ili neki vid potrebe.