ASTRONUMEROLOGIJA: Saznajte ko je vaš anđeo čuvar i koju poruku ima za vas (III DIO)

Pred vama je jedan krajnje neobičan pregled 2018. godine. Za Aurine čitatelje spremio ga je tarot majstor, astrolog i numerolog Damir Igor. Ovo je ujedno i “coaching” horoskop koji će svakom znaku donijeti i brojne savjete, motivacijske poruke koje će vas voditi kroz 2018. te anđeoske glasove koje će biti vaše svjetlo na kraju tunela.

VAGA
Do proljeća ćete se nalaziti pod naglašenim utjecajem energije broja 8. Ovaj period će vam donijeti okončanje brojnih problema i suočavanja sa kojima ste se susreli u periodu od prošle godine. Sada je vrijeme da završite sa svime onim što vam je pričinjavalo neugodnosti i-ili vas činilo nesretnima. Pustite sve negativno od sebe. Da biste sve to proveli u djelo, neophodno je da se okrenete sebi. Da zavolite sebe!

POSAO: Ovo je period, kada ćete intenzivno biti fokusirani na polje posla. Očekuje vas mnogo uložene energije i truda, ali koji će stvoriti put za dalje još vece uspjehe. U zimskom periodu, ulagat ćete veliki trud u sve što radite, i to ćete činiti sa uživanjem. Period od ljeta kod mnogih donosi raskrštavanje sa svim poslovima i poslovnim partnerima koji vam već duže vrijeme ne odgovaraju. Kod nekih od vas, posebice ako imate svoj posao, moguće je da će doći do blage stagnacije, ali ista je samo prolaznog karaktera.

FINANSIJE: I financijska situacija bit će prilično stabilna. Zapravo vodi ka vidnoj ekspazniji, samo se savjetuje veliki oprez u 1. i 10. mjesecu, a tiče se toga da ne činite nikakva izvanredna ulaganja, koja bi vas mogla dovesti do značajnijih gubitaka, kao i da nikako ne posuđujete novac, jer poslije gotovo nemoguće da ćete ga ikad vidjeti.

LJUBAV: Osjećaj praznine postaje sve veći i možda to još uvijek ne vidite, ali osamite se i porazgovarajte sa svojom Dušom, u njoj se nalaze odgovori na mnoga pitanja koja vas muče. Period proljeća i ljeta biti će izuzetno tenzičan. Mnoge veze će naglo upasti u ozbiljnije krize, a neke i pući. Mnogima od vas će se u 2. polovici godine pružiti mogućnost za paralelnu vezu, pri čemu nikako ne smijete upasti u zamku preispitivanja i krivnje. U prvom redu doživite je kao priliku da postavite stvari na svoje mjesto, što se tiče ljubavnog života. Prepustite se emocijama do kraja, ali na drugoj strani budite snažni i riješite situaciju u potpunosti.

ZRAVLJE: Zdravlje će biti prilično stabilno. Ipak, zbog naglašenog utjecaja energije broja 9, možete drastično zanemariti svoje zdrave navike…vrlo lako može doći do prekomjernog uzimanja hrane, kao i zanemarivanja fizičke aktivnosti, što bi u konačnici moglo proizvesti probleme sa endokrinim sustavom, pretilošcu i bolovima u donjem dijelu kičme.
MOTIVACIJSKA PORUKA ZA 2018. GODINU: Sloboda je put kojim ste već krenuli, i nastavite još jačim intenzitetom.

ANĐEOSKA PORUKA: Anđeo Indira – ” Ti si prosvjetitelj. Potreban si Bogu da svojom ljubavlju i svjetlošcu kao anđeo obasjavaš planetu i njene stanovnike. ”

ŠKORPION
Ovo je vrijeme SJETVE i ŽETVE. Ovo je vrijeme kada odmotavate vaš životni film, vrijeme sumiranja uspjeha. Vrijeme ubiranja plodova i prihvaćanja poraza. Želite da Vaš daljnji životni put bude ispunjen srećom. Pitate se šta je sreća!? Definicija sreće je tako jednostavna. Sreća je biti svoj i autentičan, slijediti sebe i vlastite instinkte, glas svoje duše. U periodu od 2018. godine postavljate nove temelje. Sve što vam donosi problem, patnju i bol, polako ali sigurno postaje vaša prošlost.

POSAO: U zimskom periodu, mnoge od vas će mučiti veća nezadovoljstva, kada je riječ o poslovnom aspektu. Kao da vam je dosta više svega. Želite promjenu, a nemate snage. Taman ste krenuli jednim boljim smjerom za vas, ali odjednom sve je počelo stagnirati. Obrasci iz prošlosti se ponavljaju, u tome je glavna poanta. Vaša naglašena osobina je sposobnost duboke analize, pa sada definirajte svoje krive poteze i korake i razmislite o novom poslovnom putu kakvim želite ići.

FINANSIJE: Financijska situacija će biti dosta stabilnija, nego što je bio slučaj u prošloj godini. Ipak u 2. mjesecu se ne savjetuju apsolutno nikakva ulaganja, a vrlo su mogući i iznenadni veći troškovi.

LJUBAV: Period do početka proljeća bit će vrlo izazovan i tenzičan za mnoge odnose. Nesporazumi i ljubomora se prilično loše odražavaju na vaš odnos. Pratite svoje emocije i misli, i ako uočite da vas muči pojačana ljubomora i posesivnost, zapitajte sebe – gdje se krije moja nesigurnost? … i radite na otklanjanju osobnih nesigurnost.

ZDRAVLJE: Tranzit Jupitera koji je u dodiru sa vašim Suncem blagotvorno djeluje na vaše zdravstveno stanje. Uz to dominantne energije brojeva 9 i 1 daju mogućnost da riješite sve probleme koji vas već duže vrijeme muče, posebno ako su otpočeli ili se intenzivirali u periodu od 2012. do 2015. godine.

MOTIVACIJSKA PORUKA ZA 2018. GODINU: Pretvorite svoje dosadašnje iskustvo u istinsku mudrost. Ne dozvolite da Vas neugodni događaji iz prošlosti muče, već da vam služe.

ANĐEOSKA PORUKA: Anđeo Serena – ” Ja sam Andeo Obilja. Dobit ćeš novac koji ti je potreban. Na koji način, to Bog zna. Vjeruj. ”

STRIJELAC
Pred vama je godina pod naglašenim utjecajem energija brojeva 1 i 2. Ono što je još karakteristično jeste da Saturn napušta Vaš znak, a da od 11. mjeseca Jupiter ulazi u isti. Dolazi do do razriješenja svih potencijalnih izazovnih situacija i problema koji su inicirane u periodu kada je Saturn boravio u znaku Škorpiona, a zatim u znaku Strijelca, dakle od 2012. godine, pa sve do samog završetka 2017.godine. Poželjet cete definirati jedan novi životni put, koji je daleko više u skladu sa vašim autentičnim željama. Nećete mariti za stav drugih, ni izbliza kao do sad.

POSAO: Ovo je godina, kada vas očekuje intenzivan rad na realizaciji svega otpočetog u prethodne 2 godine. Samo polako i strpljivo i uspjeh nikako neće izostati.

FINANSIJE: Obzirom da se nalazite pod snažnim utjecajem energije broja 2, kao i na to da će se Jupiter kretati kroz Škorpiona, a onda u zadnja 2 mjeseca kroz znak Strijelca, vaš intenzivni akcent će biti na polju novca. Vaša zarada, vezano uz sve ono što ste do sada radili, bit će sve bolja, a pružaju vam se idealne prilike da riješite sva financijska pitanja koja vam već duže vrijeme, vise nad glavom.

LJUBAV: Kod mnogih od vas, situacija u vezama bit će izuzetno harmonična i stabilna. Period od proljeća pa sve do kraja godine, snažno otvara polje braka. Mnogi će se bilo planski, bilo u određenoj mjeri iznenađujuće odlučiti na zajednički život, kao i na ostvarenje potomstva.

ZDRAVLJE: Zdravstveni aspekt odlično postavljen za vas. Aktualni problemi se rješavaju. A, ako imate većih problema sigurno je da ćete se usmjeriti na novi vid liječenja, čime se otvaraju vrata značajnoj stabilizaciji vašeg zdravlja. Snažan upliv energije broja 2, kao i Saturn u 2. kući ukazuju da biste trebalo obratiti veću pozornost na regiju guše, čuvati se upala, a moguća je i blaga aktivacija hroničnih problema sa štitnjačom.

MOTIVACIJSKA PORUKA ZA 2018. GODINU: Vaš pozitivni stav je nepresušiv. Dopustite mu da maksimalno ispliva, da raste i razvija se.

ANĐEOSKA PORUKA: Anđeo Mistika – ” Samo tako nastavi i ne uzimaj “ne” za odgovor. Očekuj čudesna rješenja. “(aura.ba)

SLIJEDEĆI NASTAVAK PROČITAJTE OVDJE

ASTRONUMEROLOGIJA: Saznajte ko je vaš anđeo čuvar i koju poruku ima za vas (IV DIO)