Astrolozi otkrivaju: JEDAN ZNAK ZODIJAKA UVIJEK KRENE POGREŠNIM PUTEM?

Veoma je inteligentan, ali ne i pronicljiv! Često pogrešno sudi o ljudima koji mu žele dobro, pa je u stanju i da ih uvrijedi. Isto tako, pogrešno ocjenjuje namjere onih koji mu žele zlo, i to mu se obija o glavu, mada toga nije svjestan – živi u uvjerenju da je dobro postupio.

Kada je riječ o poslu, ovaj znak zna da pronađe najbolji put ka uspjehu. Ambiciozan je, ali ne bolesno. U profesionalnom usponu neće smetati drugima. Ako treba, pomoći će im jer nije zavidan. Raduje se ako je neko od prijatelja ili poznanika ostvario nešto u životu ili je napredovao u svojoj službi.

U poslu ga ne interesuje samo to da ga ljudi cijene. Očekuje materijalni efekat svog rada. Nikada neće prihvatiti posao koji ne donosi materijalnu korist. Ipak, novac troši nepromišljeno i nije cicija. Voli da poklanja. Uživa u materijalnim dobrima. Voli raskošan stan, luksuzna kola, modernu odjeću.

U zabludi je – smatra da mu to donosi veći društveni ugled. Zbog toga se može desiti da mu dom izgubi toplinu. To su, pogađate, BLIZANCI.