ASTROLOZI O HANUMI SEBIJI IZETBEGOVIĆ: SEKA DO VIJEKA NAŠA APOTEKA!

Ona je histerični, neustrašivi i mrzovoljni manipulator! Njenu odvažnost, potencijal, jačinu možemo donekle uporediti sa njemačkom kancelarkom, jer ko Sabiji stane na žulj bolje da se seli na drugi kontinent. Nepristupačnost i namćorluk su u stvari ljuštura i distance, jer se boji da ne bude povrijeđena i otuda potreba da se stalno okružuje bliskim ljudima.

Jedan od najpoznatijih balkanskih astrologa Zoran Petrović Šumadinac ovih dana je za potrebe magazina „Aura“ uradio natalnu kartu Sebiji Izetbegović, koju šibaju sa svih strana. Zanimalo nas je šta zvijezde kažu Seki. Izgleda, da su na njenoj strani. Ne može joj niko ništa! Evo, šta je Šumadinac, između ostalog, napisao:

„Možemo slobodno reći da prva dama BIH Sebija Seka Izetbegović jasno vodi lidersku poziciju među svim drugim bh. damama. Sebija uvijek tačno i precizno zna se obraćati u javnom eteru i to radi sa velikim uživanjem. Sebijina natalna karta govori jasne stvari o njoj i mnogo toga nam otkriva ali ja ću vama predočiti samo najmanje osjetljive dijelove iz njenog natala, preostali natal koji je izuzetno bogat, zadržaću sa pravom za sebe…

Sebija je rođena u vladavini Raka (Horoskopski znak Ovan sa Mjesecom u znaku Lava), pod prirodnim elementom Voda, a voda inače označava jačinu karaktera i želju za pažnjom velikom i moći.  Lojalnost, privrženost, sentimentalnost, brižnost, veza sa prošlošću, to su njeni motivi. Vrlo je oprezna, i očas se sakrije u svoj oklop dok ne prođe nepogoda. Voli da se ističe i uživa u privatnosti, a to govori o  osobi koja je neranjiva, nepovrjediva, neosjetljiva, ne postoji trenutak kada je spremna da se povuče.

Zbog dubokih osjećanja lako se izražava u sferi umjetnosti ili medicine. Nevjerovatno dobro pamti detalje; tačna je i pouzdana, naročito kad je novac u pitanju. Negativno se ispoljava kroz promjenljivo raspoloženje, nesigurnost samosažaljenje, zlu ćud, posesivnost. Sa neharmoničnim aspektima Sunca vjerovatno ispoljava negativne osobine: preosjetljivost, nedovoljnu objektivnost, često privatnu stidljivost, često histeriju. Izražena je potreba za prikupljanjem i posjedovanjem, ali i za manipulacijom ljudima u okruženju.

Voli da je slušaju dok priča i često rukama maše dok komunicira, kako bi skrenula pažnju na važnost onog što govori. Misli veoma brzo i može u isto vrijeme da radi nekoliko stvari. Brzo donosi odluke, ali nije dosljedna i to zbog toga što je sklona  promjenama mišljenja. Često poriče ono što se zaista dogodilo. Činjenice su za nju dosadne.

Brzo misli i veoma je radoznala. Sposobna je i vješta da se pomoću bogatog vokabulara izvuče iz teških situacija. Sebija je živahan i zabavan  ljubavnik, koji odlično zna da komunicira sa partnerom. Ima potrebu  i za prijateljstvom i za intelektualnim emotivnim vezama. Ona je koketa, dopušta sebi da uđe u dvostruke veze, imajući u isto vrijeme lukavu osobinu da se iz svake kritične situacije verbalno izvuče. Emotivni nivo je nizak. Njena pozitivna priroda puna entuzijazma vuče njene prijatelje da dijele sa njom uživanja. Ima dar da pravi novac, kao i vještinu za izvanredne nagodbe.

Po prirodi je autokrata i voli moć. Ima potrebu da požuruje, pogotovo u saobraćaju, i trebalo bi da pazi da joj mentalna stabilnost i zdrav razum ostanu u ravnoteži.

Sebija je osoba koja voli da vodi sve oko sebe pa čak i emotivnog partnera, voli da sve drži u svojim rukama, što u većini slučajeva i uspijeva. Njenu odvažnost, potencijal, jačinu možemo donekle uporediti sa njemačkom kancelarkom, jer ko Sabiji stane na žulj bolje da se seli na drugi kontinent.