Astrologija savjetuje: KOJA JE VAŠA SRODNA DUŠA U ZODIJAKU?

Pročitajte šta vam zvijezde poručuju – ako je partner u znaku koji se slaže s vašim budite sigurni da ste upoznali svoju srodnu dušu. Saznajte ko je vaša srodna duša prema horoskopu?

Ovan – Blizanac
Ovo je najuzbudljivija kombinacija u Zodijaku. Kada se ova dva temperamenta sudare nastaju lude avanture koje se pamte i prepričavaju cijeli život.

Bik – Rak
U pravom smislu te riječi oni su zaista srodne duše! Oboje vole komfor i veoma su romantični, pravi ušuškani znakovi Zodijaka. Vole da se međusobno njeguju i paze zbog čega čine savršenu kombinaciju.

Lav – Vaga
Dvije najveće „face“ Zodijaka u kombinaciji čine savršenstvo. Oboje se brinu o svom izgledu i imaju potrebu da budu u vezi. Osim što se privlače fizičkim izgledom oni jedno drugom odgovaraju i po temperamentu, mare jedno za drugo i prave najbolje žurke u gradu.

Škorpija – Djevica
Najkomplikovaniji i najnepovjerljiviji znakovi upravo idu zajedno jer jedino tako mogu pomoći jedno drugom da se spuste na zemlju i gledaju stvari iz malo drugačije perspektive. Njihov seksualni život je zaista na zavidnom nivou.

Strijelac – Vodolija
Dva najčudnija znaka u horoskopu, definitivno! Ovo je najnapredniji i najinteresantniji par koji stalno motiviše onog drugog da stigne do cilja. Njihovi razgovori su neopisivo zabavni i uvijek su prvenstveno najbolji prijatelji.

Jarac – Riba
Stare srodne duše horoskopa, introvertne i kompleksne. Uvijek će biti u stanju da pomažu jedno drugom da otkriju dijelove sebe za koje nisu ni znali da postoje. Ova kombinacija uživa u jednoj velikoj i dugoj ljubavi.

 

error: Content is protected !!