Astrologija otkriva: VEZE OVIH ASTRO KOMBINACIJA SU OSUĐENE NA PROPAST!

Astrologija kaže da postoje neki znakovi Zodijaka koji su rođeni za savršene veze i brakove i oni drugi koji zajedno jedno drugom prave pakao od života. Pogledajte koje su skoro nemoguže kombinacije:

1. Lav i Ribe
Lavovi su puni energije i optimizma, vole da se potpuno predaju svom partneru i da uživaju u trenutku, a Ribe su pesimistične, stalno jadikuju i kukaju.To kralju horoskopa nikako ne odgovara i ako se nađe u vezi sa Ribom koja stalno „mrači“ i kuka vrlo brzo će mu dosaditi njen pesimizam, koji ga frustrira i nervira. Lav će pobjeći od Riba „glavom bez obzira“.

2. Vodolija i Bik
Vodolija ima napredne ideje i uvijek teži slobodi i neopterećenosti. Takođe, ona voli cijeli svijet i vrlo joj je teško da svu pažnju usmkeri na posesivnog Bika.Upravo zato je osoba rođena u znaku Bika najgori mogući izbor za nju, jer Bikovi traže stabilnost i neprestanu povezanost, i veoma su posesivni u odnosu na partnera. Vodolija se u toj situaciji osjeća kao zarobljena i veoma brzo će doći do „pucanja“, a Bik će u njoj probuditi potrebu da se s njim bori. Život će im se pretvoriti u svakodnevne rasprave iz kojih će Bik izlaziti povrijeđen, a Vodolija bijesna.

3. Vaga i Škorpija
Vage traže ljubav i sigurnost na duge staze, predanost, mir i odanost. One su taktične, diplomatične, ne vole vulgarnost i teže ka harmoničnim odnosima, koji su plutonovskoj Škorpiji punoj strasti dosadni i nepodnošljivi.Vaga će zbog svoje prefinjenosti početi vrlo brzo da nervira pesimističnu, lijenu i bezobzirnu Škorpiju. Kada shvati da ne može da podnese finoću Vage, Škorpija će pasti u „vatru“ i uz neprijatne riječi napustiti vezu.

4. Ovan i Djevica
Osobe rođene u znaku Ovna vrlo su jednostavne, neopterećene i ne vole rasprave o ljubavnim problemima. Ovnovi su harizmatični, znaju da privuku pažnju, a vodi ih više srce nego razum, naročito u ljubavi. Djevica je loš izbor za Ovna, zbog neprestane potrebe za pažnjom i svoje komplikovanosti, kao i zbog analitičnosti i potrebe da sve racionalizuje. Impulsivan Ovan će sitničavoj Djevici sasuti sve u lice, zbog čega će ga ona ostaviti.

5. Jarac i Blizanci
Još jedna kombinacija osuđena na propast su Jarac i Blizanci. Tradicionalni, porodični Jarac voli ozbiljnost, odanost i sigurnost, a lepršavi Blizanci su rođeni za zabavu.Jarac očekuje da se osoba rođena u znaku Blizanaca posveti kući i domu na način na koji on to čini, a djeca Merkura nisu u stanju da ispune njegova očekivanja. Veoma brzo će doći do varnica, a pričljivi Blizanci će čak i svađe sa Jarcem pretvoriti u zabavu. Jarca kojim vlada Saturn to će ozbiljno izluđivati i vrlo brzo veza će doživjeti propast.

6. Rak i Strijelac
Rakovi su emotivci i traže pravu ljubav koju, nažalost, ne mogu da nađu kod Strijelca. Rakovima su potrebni siguran dom, pažnja i nježnost, a Strijelci su avanturisti koji vole putovanja i koje „ne drži mjesto“.Oni su potpune suprotnosti; dok se Strijelac bude zabavljao, Rak će patiti i osjećati se nesretno i odbačeno, ne shvatajući da Strijelac to ne radi namjerno, već samo prati svoje srce i potrebe.