ASTROLOGIJA OTKRIVA: Šta svaki horoskopski znak misli kada kaže: “Volim te”?

Da li ste se ikada zapitali šta zapravo vaš partner misli kada kaže “volim te”? Kako je svako od nas individua, tako i reči odnosno njihov smisao, iako imaju univerzalno značenje imaju i subjektivnu notu. U tom razotkrivanju zvijezde mogu da pomognu. Otkrivamo kako se Ovnovo “volim te”, razlikuje od na primjer Škorpijinog ili Rakovog.

Ovan
Ovan je jednostavan. Oni to zaista i misle kad to kažu iako im treba neko vrijeme da ustanove da li to zaista osjećaju. Oni su veliki ljubavnici. Jednom kada se obavežu, mogu čuda da učine za voljenu osobu. Po prirodi su izuzetno odani i posvećeni, stoga je dobro imati Ovna uz sebe. Dakle, kad kažu “volim te”, misle da ste vi prava osoba za njih.

Bik
Kada je riječ o odnosima, Bikovi su nepovjerljivi, naročito kad je ljubav u pitanju. Ali, kad jednom povjeruju nekome, vrlo su lojalni i čine sve što mogu da bi veza opstala zauvijek. Stoga, ako ikada od Bika čujete “volim te”, znajte da ste među malobrojnim ljudima kojima oni vjeruju.

Blizanci
Iako se neki Blizanci ponekad čine kao osobe koje puno pričaju, oni izbjegavaju da govore o stvarima koje su previše lične, jer većinu vremena nisu toliko sigurni u sopstvene emocije. Stoga, ako čujete od Blizanca “volim te”, razvedrite se, vi ste među onima u koje su tako sigurni i kojima mogu da se otvore. Naizgled društveni, ali zapravo zadržavaju svoju privatnost, kada Blizanci kažu “volim te”, to je postignuće.

Rak
Iako Rakovi često izgledaju zbrkano, unutar njih vlada red. Oni su duboko emotivna bića iako spolja ne odaju uveijk takav utisak. Oni su sposobni za duboke emocije i čvrsto se vezuju. Ako vam Rak prvi kaže “volim te”, znajte da je vrlo strastven oko vaše veze i da to može da znači da s vama želi da provede cijeli život.

Lav
Pa, ne bi bilo pogrešno ako kažemoo da bi osvajanje pobjedničkog srca jednog Lava bilo teško i hvale vrijedno postignuće. Oni vole sve, ali se zaljubljuju samo u odabrane. Iako mogu da vam daju kompliment za odjeću i izgled, to uopšte ne znači da ste zauzeli mjesto u njihovom srcu. Kada vole nekoga, vrlo su sigurni u to.

Djevica
Djevice žele siguran i ugodan ljubavni život. One su tako oprezne da ponekad izgledaju konzervativno. Kada Djevice kažu “volim te”, to znači da su spremne da se posvete odnosu. Raduju se organizovanom životu i iskrenim odnosima. Dakle, kada Djevica kaže “volim te”, znajte da s vama želi ozbiljan i trajan odnos.

Vaga
Vage mogu imati dovoljno razumijevanja za vašu situaciju, ali jedini problem s kojim se suočavaju jeste da moraju da pređu zid da bi došle do sopstvenih emocija. Jednom kad su zaljube, čine sve što mogu kako bi odnos održale sretnim. Izuzetno su poštene i brižne, ne samo u ljubavi nego i u svim drugim odnosima. Njihovo “volim te” znači da vas razumiju i da ste im potrebni u životu.

Škorpija
Generalno, manipulativne i ljubomorne Škorpije neće se zaljubiti u vas, ako misle da ste im u bilo čemu konkurencija. Javno ne pokazuju svoju naklonost, ali ako izgovore te dvije riječi znajte da u svom srcu nose duboke osjećaje prema vama.

Strijelac
Strijelci generalno vole slobodu. Imaju temperamentan karakter i lako im postane dosadno. Kad Strijelac kaže da vas voli, njegovo srce može da bude zaista zaljubljeno u vas, ali njihov nemir može vezu da učini kratkotrajnom. Ali, naravno, to uopšte ne znači da ne mogu da održe vezu duže.

Jarac
Jarčevi su radoholičari, ambiciozne i karijeristički nastrojene osobe. Uspjeh im puno znači i oni ne žele nikakva ometanja na tom putu. Iritira ih ako neko pokuša da stane između njih i njihovih profesionalnih ciljeva. Dakle, kad kažu da vas vole, budite sretni jer to znači da ste im jednako važni kao i njihova profesija.

Vodolija
Vodolija ima specifičan odnos prema ljubavi i monogamiji, ali ako su ozbiljno odlučili da ostanu u nekoj vezi, oni će to i učiniti. Kada Vodolija kaže “volim te”, to može da ima dva značenja, u jednom to za njega uopšte ne mora da znači da će vam dugoročno biti predana, a opet može da znači i da daje cijelu sebe u vaš odnos.

Ribe
Vrlo romantične Ribe su poštene, brižne i mirne većinu vremena. One su emotivne i mogu da oproste gotovo sve. Vjerovatno je to razlog što su njihovi partneri uglavnom “ne tako dobri ljudi”. Teško im je da ne oproste, ali jednom kad odluče da napuste, prilično su sigurne u to. Dakle, kada kažu “volim te” to znači da osobu prihvataju takvu kakva jeste.