Astrologija otkriva: Na vrhu liste onih koji uživaju da zabadaju nos u tuđe živote su Ovan…

Koliko god tvrdili da ih ništa ne zanima i pokušavali da sakriju svoju radoznalost, istina je da su slijedeći znaci najdosadniji i najviše uporni kada žele da saznaju neku informaciju

Ovan

Za Ovna se može reći da je kralj komunikacije. Obožava da je u centru pažnje, a posebno da vodi monologe u kojima uvijek oduševljavlja informacijama koje posjeduje. Ubjedljivo on ima najsvježije vijesti i tračeve. Nekada to radi zbog radoznalosti, a često iz želje da prvi sve zna. Ipak, on u potrazi za vijestima to radi spontano i podmuklo, pa neće nikad navaljivati i dosađivati.

PROČITAJTE I OVO

Ovi horoskopski znaci ne znaju za ljubomoru

Bik

Bik na osnovu vašeg pokreta tijela, mimike i gestikulacije može mnogo toga da sazna, pa mu ova procjena pomaže da sazna bukvalno sve. On ne mora da sluša tračeve, niti da prati vaše poruke na telefonu – dovoljno je da vas malo bolje analizira.

Strijelac

Kada je u pitanju nešto što želi da sazna, Strijelac može da prođe kroz nemoguće samo kako bi ostvario svoj cilj. Obožava da komunicira te je uvijek u centru zbivanja, te će bez problema otvoreno pitati sve što ga zanima. Pripadnici ovog znaka kroz život gaje mnoga prijateljstva, imaju dosta poznanika, te lako grade mrežu ljudi od koje uvijek mogu imati neku korist.