Astrologija otkriva: KOJI SU ZNACI ZODIJAKA SKLONI ŠPIJUNIRANJU?

Ako i niste nikad pregledali partnerove poruke ili potražili nečije ime među mejlovima, vjerovatno ste barem bili u iskušenju, a astrolozi kažu da su neki horoskopski znakovi tome skloniji od drugih.

U maju 2020. Divorce Magazine je sa stručnjacima Psychic Worlda proveo anketu u kojoj je 2112 sudionika odgovorilo na pitanje jesu li kad pregledali mobitele i računala svojih partnera. Ti su sudionici zatim podijeljeni prema svojim horoskopskih znakovima, a evo što su saznali, koji znakovi špijuniraju više od drugih.

Lav
Na prvom su mjestu Lavovi kojih je čak 75 posto priznalo da povremeno provjeri tajne svojih partnera. Pripadnici ovog vatrenog znaka rođeni su vođe i neće oklijevati preuzeti ‘stvar u svoje ruke’ ako misle da je ti potrebno. Budući da su Lavovi iznimno neovisni i imaju harizmatičnu energiju, traže partnere koji odgovaraju njihovoj osobnosti i mogu zadovoljiti njihove potrebe. Svako ko se nada da će napredovati u vezi s Lavom treba se osloniti na optimizam, ljubav prema životu i prihvaćanje luksuza, jer čak i najskromniji lav traži kraljevski tretman.

Rak
Anketa je otkrila da 71 posto Rakova gleda mobitele i računala svojih partnera, što i nije neko iznenađenje jer taj vodeni znak ima tendenciju puno pažnje obraćati na ljude koje vole. Rakovi uživaju imati ‘stalnog suputnika’ i romantični su, što može biti izazov za partnera koji želi malo privatnosti.

Riba
Na trećem su mjestu liste ‘njuškala’ Ribe sa 69 posto, no kad ih se jednom uhvati u špijuniranju više neće ponoviti i vjerojatno će iz toga naučili lekciju. Vođene strašću i empatijom, Ribe često dopuste osjećajima da ih ponesu, zbog čega i imaju povremenu potrebu zaviriti u partnerovu intimu.

“Lako im prevladaju emocije pa se Ribe često moraju prisiljavati da ‘ostanu na zemlji'”, piše Best Life Online.