Astrologija otkriva: KOJI JE NAJKOMPLIKOVANIJI HOROSKOPSKI ZNAK?

Ponekad je u stanju da se žrtvuje za ljubav do te mjere da je spremna da okalja sopstveni ugled samo kako bi okolini pokazala da ljubav može postojati izvan nametnutih normi i klasičnih rutina.

Žene rođene u ovom znaku imaju pomalo buntovnu prirodu, a ta buntovnost im je i vodilja pri izboru partnera. Privlače ih pojedinci koji isijavaju nekom ekstremnom energijom i sa kojima im nikad neće biti dosadno. Vole kad je partner sklon malo da “razdrma stvari”.

Vodolije vole da eksperimentišu u vezi i prepune su jedinstvenih ideja kad je ljubav u pitanju. Kad vole, to ne skrivaju tako da se odmah može zaključiti da su u novoj ljubavnoj vezi.

To su uglavnom prirodno atraktivni pojedinci koji golicaju maštu druge strane, iako toga često nisu svjesni. Tjelesna strast im je važna, ali partnera žele da upoznaju na različitim nivoima. Privlače ih ljudi koje drugi smatraju čudacima.

Žene s Venerom u Vodoliji streme da budu jedinstvene pa često imaju neobične frizure i pomalo alternativne modne kombinacije.