Astrologija otkriva: KOJE SU 3 NAJVEĆE MAZE U ZODIJAKU?

Svi ljudi u ljubavi čeznu za dodirima, komplimentima, nježnošću i podrškom, ali ipak ima i onih kojima je to najvažnije. Ukoliko niste spremni da im se posvetite bolje se ne upuštajte u ljubavnu vezu s njima.

Ovim horoskopskim znacima je potrebno baš puno pažnje u vezi i ako je ne dobiju, pobjeći će od vas glavom bez obzira.

BIK
Ljudima rođenim u znaku Bika treba najviše pažnje. Ipak, on je tu ljubav spreman i da vrati svom partneru. Njih nije sramota da obmotaju ruke oko svoje voljene osobe i svima pokažu koliko je vole, ali to očekuju i od nje. Bik je vrlo senzualan i, kao zemaljski znak, usmjeren je na opipljive stvari poput dodira i se*sa. Njima nikad nije dovoljno poljubaca, zagrljaja i ostalog zadovoljstva.

RAK
Jednom kad srušite zidove pripadnika ovog znaka, naići ćete na ranjivu dušu koja želi puno ljubavi. Sposobni su mnogo da daju, a to ih čini ranjivima. Budite nježni, umirite ih dodirima i odagnajte nesigurnost koja ih muči. Ako želite da im date do znanja koliko ih volite, ne ispuštajte im ruku iz svoje, ili je eventualno premjestite oko vrata ili struka. Ako ste s njima u vezi, ne očekujte da ćete noć u krevetu provesti bez zagrljaja, a po želji Rakova oni najviše vole da ih mazite i pazite bez ikakvih granica.

LAV
Rođeni u ovom znaku su srdačni i velikodušni, ali obožavaju da su u centru pažnje, posebno svog partnera. I dok će Rak i Bik, ipak, neke stvari držati u četiri zida, Lavu je svako vrijeme i mjesto prikladno za ljubav. Obožavaju da im se rukama prolazi kroz kosu, miluju leđa, a naročito kad partner inicira “ono” – tada se osjećaju voljeno, željeno i ponosno.