Astrologija otkriva: KOJA TRI ZNAKA SU NAJDJETINJASTIJA?

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno. Svako od nas u sebi ima nešto djetinjasto, ali kad je riječ o ovim horoskopskim znakovima, djetinjasto je baš sve, prenose mediji.

Ovan
Odgovornost i zrelost su za Ovna strani pojmovi. Obožavaju život i svemu pristupaju kao da to rade prvi put, zbog čega su uvijek puni entuzijazma, ali uz njihovu djetinjastu narav dolaze i loše stvari – često su jako sebični, predirektni i brzopleti. Ne razmišljaju prije nego što nešto izlanu, a kad shvate da možda nisu bili u pravu, započinju svađu da ne moraju priznati svoju grešku.

Blizanci
Neodgovorni, neodlučni, skloni kašnjenju na dogovore i čuđenju ako se neko ljuti jer su zakasnili. Počinju stvari koje nikad ne dovrše, a često im nešto što ih trenutno zanima toliko okupira da zaborave na vrijeme, obaveze i dogovore. Brzo im postaje dosadno i traže nova uzbuđenja, što može biti vrlo problematično u vezama.

Škorpija
Možda najgori horoskopski znak kad je u pitanju djetinjasto ponašanje. Škorpije su izrazito zrele i razumne – dok je sve po njihovom. Čim nešto krene onako kako Škorpija nije zamislila, raspoloženje osoba rođenih pod ovim znakom se mijenja, postaju svadljivi i agresivni i ponašaju se kao malo dijete koje nije dobilo lizalicu na kasi.