Astrologija otkriva: KO SU NAJVEĆI ŽENSKAROŠI U ZODIJAKU?

Na karakter muškarca utječe i horoskopski znak u kojemu je rođen, a u ova tri znaka rađaju se najveći ženskaroši

Trendovi se mijenjaju, ali dečki ženskaroši su uvijek prisutni, oni su vječna tema za većinu cura, najčešće negativnom smislu. Veliki je broj momaka koji se ne mogu smiriti uz jednu curu, oni su u vječnom lovu i mijenjanju partnerica. Znaju kako uspješno osvojiti i to jako dobro iskorištavaju. U horoskopu postoje tri znaka u kojima se najčešće rađaju ovakvi momci, evo o kojima se radi.

Blizanci
One žene koje vole dečke koji su stalno u potrazi za uzbuđenjima, zanimljivostima i akcijama napokon su našle pravog. Dečko rođen u znaku Blizanaca je sve to i još mnogo više. A što se krije iza tog još više? Pa i neke neugodnosti poput viška žena, simpatija ili ljubavnica – često u sebi krije nešto dječačko, infantilno, u potrazi su za stalnom pažnjom, pa ga zbog toga privlače i starije cure.

Škorpion
Ako ste osjetili simpatiju prema ovom dečku, a plaši vas strastvenost, najbolje bi bilo da odmah pobjegnete. On nije za vas! Posebno ako ste pritom nesigurna i emotivna osoba, budite sigurni da on nije ono što vam treba. Škorpion uživa u uzbuđenju, strasti i to mu je vodilja kroz život. Ako ne pronađe u partnerici ono što ga uzbuđuje, vrlo lako će to potražiti na nekoj drugoj strani i s nekom drugom curom.

Lav
Lav je osjetljiv na sve laskave opaske upućene njegovom izgledu ili inteligenciji, pa čak i onda kada ne dolaze od njegove partnerice, nego od cure koju i ne poznaje. On je čovjek trenutka, strast se budi istovremeno s pogledom njegovih očiju. Voli izazove i uvijek mora dobiti ono što poželi, pa tako i ženu koja mu privuče pozornost. Ako se ona pretvara da je nedostižna, to će ga samo još više uzbuditi i samo će je još više željeti.