Astrologija otkriva: KOJE SU NAJBOLJE SUPRUGE PO HOROSKOPU?

Na početku veze ili braka uvijek se ponašamo najbolje što možemo. Treba dosta vremena da nekoga zaista i upoznamo. Ono što bi u početku mogla biti slatka partnerova navika, s vremenom može postati najgora osobina koju partner može imati. A ono što zaista uništava brak je sukob ličnosti…

1. Rak
Ako tražite lojalnost i dobre, stabilne temelje, supruga rođena u znaku Raka idealna je za vas. Žene u znaku Raka vole porodični život i zaista vole biti u braku. Oženiti ženu Raka znači oženiti nekoga ko je posvećen zajednici i ko vam nikad neće lagati. Ima sličnu osobnost kao i vuk: ostaje s jednim partnerom cijeli život. Njene namjere su dobre i ona je jedna od najboljih horoskopskih supruga.

2. Ribe
Žene u znaku Ribe izuzetno su nadarene za davanje ljubavi i ne štede ni na čemu jer žele biti sigurne da ste vi sretni. Vrlo su draga i kreativna bića. Iako Ribe često mijenjaju raspoloženja, ako ih shvatite, otkrićete osobu prepunu neizmjerne ljepote i razumijevanja. Žene Ribe su odane i inteligentne.

3. Vaga
Ovo je znak Zodijaka u kojem su rođeni najljepši ljudi. A to vrijedi dvostruko za žene. Vage su dinamični mislioci i imaju na umu dugoročne ciljeve koji će vas nadahnuti i uzbuditi. Žena Vaga nikad vas neće varati jer ono što želi dobiva ljubaznošću, a ne manipulativnim sredstvima. Žene Vage vole se*s i romantiku i spremne su da eksperimentišu.

4. Bik
Iako ćete se često naći u ljubavnim raspravama sa svojom partnerkom u znaku Bika, otkrićete da ovakvi sukobi u stvari mogu uticati na brak na vrlo pozitivan način. Žene rođene u znaku Bik vrlo su inteligentne, tako da njima nije sve u fizičkom izgledu; morate ih zaintrigirati svojim umom kao i svojim tijelom. Ova žena je čvrsta i odana. ali i nevjerovatna majka.