Astrologija o Toniju Bleru: NJEGOVA VJERA JE SATANISTIČKA!

Piše astrolog i kjiževnik: Milan Ristanović

Piše astrolog i kjiževnik: Milan Ristanović

Anthony “Tony” Charles Lynton Blair (Edinburgh, 6. maj 1953.), britanski je političar. Bler je rođen u glavnom gradu Škotske prije 63 godine u znaku Bika, sa mjesecom u znaku Vodenjaka u trenutku rođenja.

Taj Bik mu donosi ljubav prema novcu i vlasti, ogromnu sujetu i odanost onome kome služi. Mjesec u Vodenjaku mu daruje dozu prilagodljivosti i rafiniranosti. Planet Mars je njegov zaštitar. Mars je izazivač kriza, sukoba i velikih krvoprolića.

Ne bih preporučio onima koji primaju ovoga čovjeka da se raduju onome što im on nudi. U svjetskim krugovima moći, Bler je sitan igrač, nešto poput kurira. Drže ga u šaci jer je arogancijom i glupošću preuzeo na sebe mnoga zlodjela. Jedna od njegovih najčistijih prljavština je pokretanje agresije na Irak u doba njegovog mandata. Znao je da režim Sadama Huseina ne raspolaže ni sa kakvim oružjem kojim bi mogao ugroziti Zapad ali je ipak tu laž koristio kao razlog za napad na tu tada sređenu zemlju.

Rezultati toga rada se danas vide, bolje nego ikada. Toni je sklopio pakt sa đavolom odavno, njegove sadašnje aktivnosti su njegovo moranje da gazdama ispunjava želje, jer im je dužan i dok je živ neće izaći iz toga.

Njegova boja je žuta, broj 9, metal gvožđe, životinja Serval (vrsta mačke). Iako je od skoro postao Katolik, njegova tajna vjera je satanastička. Član je nokoliko tajnih društava, zajedno sa nekim bosanskim političarima.

(aura.ba)