Astrologija o izborima u Srbiji: Planete idu na ruku ALEKSANDRU VUČIĆU!

Za aura.ba piše: Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813)

Aleksandar Vučić – Aktuelni premijer republike Srbije, podznak Jarac, element: Vatra.

Aleksandar jako dobro i gotovo uvijek kontroliše svoja osjećanja, radoholičar je, rado prihvata svoje dužnosti, ne baš često drži zadanu reijč, ima smisao za praktično i osjećaj vlasništva, uporan je i veoma ozbiljan. Uspjeh mu dolazi polako, ali sigurno. Oprezno barata sa novcem. Zna sebi da organizuje život. Odnosi sa okolinom su mu racionalni. Rješava probleme sa velikom ozbiljnošću. Traži osjećajnog i brižnog emotivnog partnera. S podznakom Jarca može da bude osjetljiv, stidljiv, ambiciozan, rezervisan, praktičan, kritičan ali i hladan. Nema nikakvih problema u komunikaciji. Novac, pozicija i moć su izuzetno važni za njega.

Rezervisanost, koja se često javlja kao dio njegove šminke, ponekad se manifestuje kao hladnoća. Aleksandru osjetljivi dijelovi tijela su ruke od ramnog do srednjeg dijela, vratno kičmeni dio, kičmeni dio, a nešto kasnije i probleme imaće sa nogama. Aleksandar je jak intelektualno ali i psihički, jako zna kada, kome i na koji način da priđe ne bi li ostvario ono što želi. Planeta Saturn vlada Jarcem tako da premijeru ovaj položaj više nego odgovara kako bi zadobio ono što želi.

Mnogi u Srbiji negoduju zbog njegove kandidature ali po viđenju planeta koje su sada aktuelne i same tako nevjerovatno idu u prilog premijeru Vučiću, uopšte se ne stavlja pod znak pitanja njegova velika pobjeda na izborima. Tako da će Srbija uz proljećne prve sunčane zrake dobiti i novog predsjednika a to će biti Vučić. Što se Srbije tiče i ove godine ništa posebno i značajno se neće dogoditi tako da građani Srbije ne moraju brinuti što se državne bezbjednosti tiče.