ASTROLOGIJA I KULINARSTVO: LAVICE, DJEVICE I RAČICE NAJBOLJE DOMAĆICE

Pored žena rođenih u ovim horoskopskim znakovima sigurno nećete ostati gladni. One su uvijek spremne da svoje goste iznenade vrhunskim poslasticama. U njihovom domu je sve “pod konac”.

Rak

Žena rođena u ovom horoskopskom znaku se najbolje osjeća u krugu porodice. Prema tome, za nju je najvažnije da udovolji svom partneru, a pod tim se prije svega podrazumijeva to da on nikada neće biti nezadovoljan receptima njene kuhinje. Račice su poznate i kao brižne majke i sve će učiniti da usreće svoje mališane.

Djevica

Žena Djevica voli da sve bude “pod konac“, pa je njihova kuhinja besprijekorna. Kako bi spriječile eventualnu kulinarsku katastrofu, partnera će poslati da završava druge obaveze van kuće. Brigu o kući i kuhanje ostavlja isključivo za sebe.

Lav

Lavica je veoma ambiciozna kada se nađe u ulozi domaćice i kreiraće kućni jelovnik pun unikatnih i luksuznih sastojka i obroka. Takođe, ona voli da bude u pravu i da uzme stvar u svoje ruke pa je idealna životna saputnica za muškarce koji su neodlučni po pitanju hrane. Ukoliko imate devojku ili suprugu Lavicu, uvijek imate i plan šta će se spremati za slijedeći nedeljni ručak!