CECA JE EGOISTA I TO JOJ JE NAJVEĆA MANA!

Za aura.ba piše: Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813)

Astrolog Zoran Šumadinac uradio je natalnu kartu Svetlani Ražnatović cECI I EVO ŠTA KAŽE:

Iako je bije glas da ne toleriše druge, po mom viđenju njene aure, jasno mogu  zaključiti da je sve to ustvari fama oko nje, jer je ona ustvari jako osjećajna i ima želju da se prepusti nekome i da je usmjerava jer preko čakrinih polja vidim jasno da  je umorna od guranja naprijed. Dobro bi joj došlo da ima neku adekvatnu potporu u partnerstvu. Po ezoterijskim pogledima  je dvoenergetska  samim tim i njeno ponašanje kao i razmišljanje pa i djelovanje može  biti dvolično.

Laskava titula najzanimljivije osobe na srpskoj javnoj sceni već dvije decenije  pripada estradnoj divi Svetlani Ceci Ražnatović. Ovu folk divu veći dio populacije obožava dok je manji broj rezervisan kada je riječ o njoj. Jednoglasno i jedna kao i druga strana se slaže da je ona u svom poslu dostigla sam vrh, koji će poslije Lepe Brene rijetko koja estradna umjetnica dostići. Cecina natalna karta nam je dala do znanja kako njen životni put nimalo nije bio lak i jednostavan, već trnovit.

Ceca je u horoskopskom znaku Blizanac, element Vazduh, astrološki vladar Blizanaca je planeta Merkur. U trećoj kući suprotni znak Blizanaca je Strijelac, podznak Djevica, omiljena boja zelena i crna. Podznak Djevice donosi joj bezosjećajan, samopouzdan, smiren, inteligentan, istraživački i sistematski pristup životu. Uvijek dobro promisli i analizira prije nego što djeluje. Vrlo je prilagodljiva, ali ponekad  ju je teško shvatiti. Razmišlja logički, dobro rezonuje o stvarima oko sebe, da bi ih shvatila. Ponekad  se bespotrebno brine i mijenja mišljenja. Zna se olako prepustiti teškoćama koje je ponesu. Ima dobar osjećaj za analizu i dobro oko za detalje. Egoizam i hladnoća u odnosu prema drugima može biti njena negativna strana. Traži osjećajnog, maštovitog i humanog partnera.

Ima genijalan, aktivan i obavješten um. Sticanje znanja i praktično korišćenje tog znanja je važno za nju. Teži perfekciju i može biti prilično pedantna osoba, koja traži visoke standarde za sebe i za druge. S vremena na vrijeme, dešava se da drugi nikada ne mogu biti dovoljno “dobri” da bi zadovoljili njene visoke standarde. Traženje greške ili “dlake u jajetu” je njen  omiljeni hobi. Ponekad, međutim, to može da ostavi kiseo ukus u ustima drugih, pogotovo ako se njene kritične oči okrenu na onog koga volite i stvari koje on radi. Pesimizam i previše samokritičnosti su dvije greške koje bi trebalo da eliminiše iz svog života.

Mora da nauči  da svako iskustvo asimilira bez gorčine, kajanja, inata ili ozlojeđenosti. Izgleda mlađe nego što zaista jeste, bez obzira na godine. S vremena na vrijeme umije da bude veoma neodlučna i nesigurna. Mjesec u Strijelcu jasno govori o tome da je dva puta bila životno ugrožena ali Venera u Raku sugeriše nam da joj trebamo dati do znanja da joj još jednom prijeti životna opasnost između četvrte  i pete decenije života ali i poslije pete decenije života zbog položaja Sunca u Raku sa Venerom u Raku njoj možda predstoji jedna životna tragedija, tj. u tom dobu može ostati bez jedne veoma drage osobe koja je u neposrednom njenom srodstvu.

Ceca ima jako formiran energetski omotač (AURU ) i pri tom su joj čakrina polja u savršenoj ravni i aktivna, što je čini jakom psihički ali i tjelesno. Ona odaje sliku veoma jake žene, žene koja je čelična i jako odvažna ali u suštini je jako osjetljiva i mazna, voli pažnju.
(aura.ba)