Astrolog Zoran Šumadinac uradio je natalnu kartu Jeleni Karleuši: ŽRTVA PLANETARNIH ASPEKATA!

Jelena Karleuša predstavlja sinonim kompletne umjetnice na našim prostorima, ali je u zadnje vrijeme itekako u medijskoj žiži interesovanja, zbog skandala u čijem se epicentru našla, stoga je i zaslužila ove redove.

Jelena je u horoskopskom znaku Lav sa dominantnom Vodolijom u podznaku, prirodni element joj je Vatra, u petoj kući vlada Sunce, suprotni znak joj je Vodolija.

Sunce se odlično manifestuje u znaku Lava, znaku kojim inače vlada. Fizički se odnosi na leđa, grlo i srce. Vezan je za muški princip, što znači da je ekstrovertna ličnost. Pošto je u vatrenom znaku, to govori da je naznačeno pitanje identiteta, a fiksni kvalitet je u vezi sa principom stabilnosti. Sve to zajedno govori o potrebi za izgradnjom i iskazivanjem identiteta. Izuzetno je kreativna. Ukoliko se planete ispoljavaju neharmonično, tada su naznačeni ponos, narcisoidnost i odvažnost. A ako se ispoljavaju harmonično, onda uživa u životu.

Znak se vezuje za djecu, harizmu i zabave. Sunce u Lavu naglašava autoritet, glamur, snagu i nagoni je da bude svjesna sebe, sigurna u svoj identitet. Ona je  osoba koja voli da je u centru pažnje, jer sebe smatra rođenim vođom, što često dovodi do konflikta, a kompleks moći može lako da se pretvori u tiraniju. Stabilnost i odlučnost može da je učini velikodušnom i saosjećajnom.

Jelena je zbog snažnog utjecaja Urana koji se već tri nedjelje nalazi u njenoj sedmoj kući, u epicentru skandala, koji joj je naštiman i dobro izrežiran, a sedmo polje inače se odnosi na  brak ili vezu. Uran u sedmoj kući je trenutno na jakom položaju, stoga dolazi do veoma jakog konflikta i negativnog aspekta ali na sreću negativni aspekt nema tendenciju širenja, tako da se ne očekuje dalji konflikt.

Sunce se budi u petoj kući  samim tim sa svojim zracima očistiće sve negativne čestice zlokobnog Urana i prekriti pozitivnim svojim zracima. Sunce već zauzima dobar aspekt i polako pušta svoje zrake kako bi osvjetlilo prave vrijednosti ali i da osvijetli njenu nevinost po pitanju nametnute afere. Tako da aspektivno gledano, prava istina će ubrzo izaći na vidjelo, a i strasti će se smiriti. Svakako ovo je jedan najteži životni period za Jelenu, jer joj je brak i porodica na ivici raspadanja. Opet kažem Sunce u petoj kući sve će pobijediti i Jelena izlazi iz ove nametnute afere kao apsolutni pobjednik. Jelena Karleuša je ovdje žrtva i to će ubrzo shvatiti onaj ko treba.

(Astrolog Zoran Šumadinac)