Astrolog Zoran Šumadinac tvrdi: Pjevačica Jelena Marjanović je ubijena zbog demonskog okultizma!

Jelena Marjanović mlada  pjevačica folk muzike koja je bila zaštitnica Grand produkcije, svirepo je ubijena 2. aprila prošle godine. Mnoge verzije su se spominjale i prepliću se još uvijek, a skoro nijedna nema veze  sa istinom. Jelena nije ubijena iz strasti, ova mlada žena je žrtvovana u demonske svrhe.

Ja sam još prošle godine, odmah nakon tragedije davao intervjue raznim pisanim ali i elektronskim medijima da je ubicu Jelena i te kako poznavala kao i to da je imala nevjerovatno veliko povjerenje. No kao i sve do sada u Srbiji kad neko govori sasvim drugu priču ili iznosi drugačije izlaganje, odmah većina poklapa i odstranjuje ono što oni nisu u stanju pratiti.

Dakle tragično nastradala Jelena Marjanović je žrtva okultizma demonskog rituala, to se poklapa sa mnogim znacima koji mnogi, gotovo svi zanemaruju. Da razvijemo događaj od početka.

Jelena Marjanović je već imala neke naznake da će se nešto desiti, stoga je par kolegama nagovijestila da osjeća kako će se desiti nešto ali da ne zna  šta i kada. Jelena je to rekla  kolegama dvije nedjelje prije samom zločina. Mnogo neistine i gluposti je pisano ovih godinu i po dana, što je i policiju skretalo sa puta istrage.

Jelena Marjanović tog kobnog dana nije vozila biciklu, niti je trčala  tom stazom, zašto pitate se…razlog je jednostavan.. zato što je Jelena već bila ubijena. Jelena je ritualno  ubijena u zatvorenoj prostoriji, samom činu ubistva su prisustvovale  dvije osobe, muškarac i žena. Jelena je bila obučena u drugoj garderobi ali je nakon čina ubistva preobučena u sportsku odjeću i tijelo nesretne  žene je bačeno u kanal, mobilni telefon je namjerno bačen blizu tijela dok je patika takođe namjerno ostavljena kako bi se lakše tijelo pronašlo – kaže astrolog Zoran Šumadinac.

Da je stvarno riječ o okultizmu odnosno đavoljoj raboti,govore nam činjenice koje moramo da propratimo.

DOKAZ OKULTNOG UBISTVA

Šta je okultizam :

Okultizam (lat. occultus – skriveno, tajno) odnosi se na skriveno znanje ili agnostičko znanje. Okultna znanja su ona znanja koja su morala ostati skrivena i nisu se smjela širiti iznad određenih krugova. Okultizam danas predstavlja učenje duboke umne flozofije i realnosti koja se širi izvan današnje normale, tj. opipljive fizičke logike. Poznato je da se nekada praktikovao unutar krugova Slobodnih zidara i templara.

Termin okultno se koristi u etiketiranju raznih magijskih organizacija ili redova, kao i vježbi i učenja koja su one propovijedale. Ovaj se termin širi i obuhvata brojnu literaturu i spiritualnu filozofiju čiji je vrhunac vidjelo doba renesanse.

Pogledajte koincidencije : Isus je bio mučen prije stradanja , razapet je u 33 godini života , Jelena je ubijena neparnog broja 01 aprila tokom jutarnjih sati a tijelo je nađeno u jutarnjim satima takođe neparnog broja 03 aprila. Godina je 2016 , njena ćerka je imala šest godina, Jelenine 33 godine starosti, tri plus tri su šest, plus godina stradanja i dodajemo  ćerkinih šest godina. Kad malo bolje pogledamo dolazimo do rezultata : Jelena 33 godine života ( 3 + 3 = 6 ) godina stradanja 2016 i ćerkica 6 godina starosti, nije teško odgonetnuti da se radi o šest šestica demonskog obilježja.

Sličnu priču sam i prošle godine govorio ali svu su tražili krivca tamo gdje ga nije bilo – tvrdi Zoran Šumadinac.

NEOBORIV ZAKLjUČAK  ; Jelena Marjanović je ritualno ubijena zarad satanističkog obreda , Jelenu su ubile njoj dobro poznata muška i ženska osoba u zatvorenoj prostoriji i tada je imala drugu garderobu na sebi, tijelo je bačeno u kanal u popodnevnim satima.  Sutra na portalu Ezo Svet  možete pročitati Jeleninu natalnu kartu gdje su joj zvijezde i planete predskazali tragičan događaj.

(Zoran Petrović Šumadinac, ezoterista)