Astro zaljubljivanje: DAME U OVA 4 ZNAKA NIKADA NE ZABORAVLJAJU PRVU LJUBAV

Neke žene ne razmišljaju o njoj, ali drugima je to poseban pečat u životu koji ne zaboravljaju. ProvJjerite koje žene, prema astrološkom znaku, teže zaboravljaju ovo iskustvo! Dame 4 znaka zodijaka imaju poseban doživljaj zaljubljivanja
Rak
Za Raka koji je vrlo emotivan i ponajviše povezan s prošlošću, vrlo je teško da preboli prvu ljubav. Iako će možda pokušati da izbriše sva sjećanja na njega, ne polazi joj lako za rukom. Iako može biti potpuno odana novoj ljubavi, često u mislima priziva prvu, s kojom povremeno upoređuje i sadašnju. Kad čuje note koje je podsjećaju na njega, vraća se u mladost i proživljava lijepe trenutke. Ponekad ne želi ni da prihvati, ako ga slučajno sretne, da sada nije toliko savršen, jer ne želi izgubiti svoj ideal.

Bik
Bikovi su izuzetno tvrdoglave žene, kako u poslu, odlukama, tako i emocijama. Iako im treba puno vremena da se otvore novim ljudima i izađu iz područja svojih udobnih navika, radije se zadržavaju na prošlosti jer su im ta osjećanja već poznata. Zato je Biku veoma teško da preboli svoju prvu ljubav.Čak i kada traži nove partnere koji bi bili prikladan dugoročni izbor, često se zaustavlja na onima koji su izgledom ili karakterom slični njenoj prvoj ljubavi. Uvijek, pa i za dvadeset godina, kada kuhaju svoje omiljeno prvo romantično jelo, sigurno će ga se sjećati, barem na koji trenutak.

Vaga
Iako je žena Vaga poznata po svojoj odanosti, smirenosti i strpljenju, ne može, a da se više puta ne vrati u sklonište svoje prve ljubavi. Naravno, samo u mislima, jer ne želi dramu i avanturu i ne preduzima nikakve konkretne korake da se vrati na pređašnje. Čak i ako je iskustvo s prvom ljubavi bilo loše, Vaga će u mislima to idealizovati i zadržati samo dobro sjećanje na prvu ljubav. Dok objašnjava svoju prošlost, u njoj u više navrata spominje svoju prvu ljubav, koja takođe može rasplamsati ljubomoru kod njihovog sadašnjeg partnera.

Ribe
Nema boljeg trenutka za Ribu od onog kada se udobno smjesti i mislima odluta u svoju bajkovitu ljubavnu priču. Budući da je vrlo emotivna, prva ljubav ostaće joj zauvijek u sjećanju. Ovo je svojevrsna parabola vesele priče koja smiruje Ribu, pogotovo u teškim trenucima. Samo zato što određena veza nije uspjela ne znači da će se odreći velike ljubavi. Možda potiskuju svoje emocije, ali potajno će se i dalje nadati da će ih se njihova prva ljubav bar ponekad sjetiti.