Astro / Veliki horoskop za narednu sedmicu: Jedan znak će obnoviti staru vezu

U narednoj sedmici Bikovi bi mogli patiti od psihičkog umora, a Rakovima su ovi dani kao stvoreni za ulazak u bračne vode ili ostvarenje nove veze. Mnogi neće ostati “hladni” na njihov šarm.

Ovan

Posao: Od 14.juna djelovat ćete s više samopouzdanja i s manje napora dovršavati zadatke. Situacije i projekti koji su dosad zapinjali, pokrenut će se. Moći ćete računati na potporu kolega i nadređenih osoba.

Ljubav: Sve vam je dobro krenulo. Mogli biste zaključiti da vam se kod simpatije počinje sviđati ono što vas je u početku odbijalo ili vam nije odgovaralo. Samcima bi povoljan Merkurov utjecaj u život mogao donijeti vrlo zabavnu i komunikativnu osobu.

Zdravlje: Naklonjeni Merkur daje vam mentalnu živost i optimizam pa će vaše veselo raspoloženje tjerati od vas sve bolesti. Dani su odlični za početak bavljenja intenzivnijom tjelovježbom i meditacijom, ali radite sve umjereno.

Najbolji dan: 13 juni

Najlošiji dan: 15. juni

Bik

Posao: Svi su preduvjeti za povoljan rasplet situacije, no bez vašeg sudjelovanja teško da će se išta pokrenuti. Uspjeh je vjerojatan i na planu financija i to u dugoročnijem smislu.

Ljubav: Unesete li više sadržaja i mašte u brak, oboje ćete biti sretniji. Mogli biste rješavati obiteljsku problematiku, napete odnose s roditeljima ili razmišljati o selidbi. Samci će se zagledati u osobu koja će im po nekim svojim vrijednostima imponirati.

Zdravlje: Bikovi bi mogli patiti od psihičkog umora – možda ste zasićeni poslom kojeg radite ili nešto napetijom obiteljskom situacijom. Pokušajte pronaći slobodno vrijeme samo za sebe, za svoje hobije i sitne radosti.

Najbolji dan: 16. juni

Najlošiji dan: 17. juni

Blizanci

Posao: Od 14.juna želja za postignućem poticat će vas na akciju i odvažno suočavanje s teškoćama. Nedovršene poslove i one nad kojima ste se dugo mučili, privest ćete kraju. Briljirat će novinari i pisci.

Ljubav: Uložite osjećaje i nade u vezu koja se već dokazala ili u simpatiju koja vam pruža osjećaj zaštićenosti. Izbjegnite obnavljanje bivših, propalih veza jer ćete se opet upetljati u iste probleme. Prednost dajte novim poznanstvima i novim odnosima.

Zdravlje: Već se dugo niste ovako dobro osjećali kao ovih dana, no nemojte se sasvim opustiti. Nepovoljan Merkur je još uvijek tu pa će sve biti u redu ako ćete živjeti što mirnije i urednije. Treba vam mnogo sna.

Najbolji dan: 18. juni

Najlošiji dan: 13. juni

Rak

Posao: Nakratko ćete se povući iz javnosti, poteze vuči iz sjene i planove držati za sebe. Pred vama su dani iščekivanja ili pripreme velikih profesionalnih promjena. Teže ćete podnositi rutinske poslove.

Ljubav: Dani su kao stvoreni za ulazak u bračne vode ili ostvarenje nove veze. Buran noćni život pridonijet će vašoj popularnosti. Sredinom sedmice napokon ćete shvatiti da kod simpatije imate velike šanse.

Zdravlje: Skloni ste nakupljanju vode u tijelu, što može predstavljati prijetnju vašoj tjelesnoj težini. Kontrolirajte prehranu, jedite zdrav dočručak, no večera neka bude što lakša i s manje kalorija.

Najbolji dan: 12. juni

Najlošiji dan: 15. juni

Lav

Posao: Merkur u Blizancima od 14.juna daje vam veliku mentalnu energiju, pa će i drugi uvidjeti vašu sposobnost kvalitetnog i racionalnog zaključivanja. Bit ćete iscrpljeni nagomilanim obavezama, ali sada se nemojte štedjeti.

Ljubav: Ne očekujte da vas partner obasipa nježnostima i da provodi više vremena s vama. Ove će sedmice posvećenost poslu i karijeri biti najočitiji dokaz njegove ljubavi. Ako ste rođeni u augustu, neke skrivane tajne između vas i partnera će isplivati.

Zdravlje: Zahvaljujući povoljnom Merkuru i Marsu, vaše će se raspoloženje bitno popraviti pa ćete psihički biti snažni i otporni na stres. Zanimat će vas sport, društveni život i zabave do ranih jutarnjih sati.

Najbolji dan: 14. juni

Najlošiji dan: 17. juni

Djevica

Posao: Nemojte namjerno povlačiti pitanja koja mogu zaoštriti odnos, vas i vaših pretpostavljenih. Nepovoljno poslovno razdoblje je prisutno pa se ne preporučuje širenje poslova ili bilo kakve promjene u vezi posla.

Ljubav: Napokon će se osjećaji koji postoje između vas i partnera verbalizirati. Reći ćete jedno drugome što mislite i pronaći način za rješavanje problema iz prošlosti. Pred samcima su nove prilike: od sredine sedmice vaše se šanse kod nekoga povećavaju.

Zdravlje: Aktivan način života bit će najbolji način da ostanete u dobroj formi i izbjegnete sve eventualne zdravstvene tegobe. Pripazite i na probavu, osobito već ako patite od nadutosti ili žgaravice. Opustite se u društvu.

Najbolji dan: 15. juni

Najlošiji dan: 13. juni

Vaga

Posao: Vjerujte u svoju ambiciju, istaknite se. Moć opažanja od 14.juna bit će vam snažna pa ćete prepoznavati i iskorištavati tuđe slabosti ili meke tačke, a da pritom nikom ne nanesete štetu.

Ljubav: Vaša komunikacija s partnerom je dobra pa sada riješite nesporazume i dvojbe. Samcima savjetujemo više opreza u odabiru nove simpatije ili upuštanju u nove odnose, jer biste mogli upoznati nekog ko neće biti sasvim iskren prema vama.

Zdravlje: Izdržite sve pritiske i napore kojima ste izloženi, jer od iduće sedmice stiže poboljšanja. Do tada se klonite bilo kakvih rizika, opasnih sportova i svih situacija u kojima biste se mogli ozlijediti.

Najbolji dan: 18. juni

Najlošiji dan: 16. juni

Škorpion

Posao: Kod Škorpiona su moguće su promjene u rukovodstvu ili dolazak novog šefa. Izbjegavajte situacije u kojima bi vas drugi, bilo da je riječ o šefu ili kolegi, mogli doživjeti kao konkurenciju.

Ljubav: Mogli biste planirati vjenčanje i potomstvo te na neki način proslaviti svoju ljubav, primjerice objaviti zaruke. Ljubavne veze u krizi mogle bi se poboljšati, ali samo ako će između vas i partnera biti volje za kvalitetnim razgovorom.

Zdravlje: Nepovoljan Merkur može biti uzrokom vaših čestih promjena raspoloženja, lošoj koncentraciji i psihičkom umoru. No nekih drugih tegoba nećete imati. Opuštajte se i odmarajte čim se za to stvore prilike.

Najbolji dan: 12. juni

Najlošiji dan: 17. juni

Strijelac

Posao: Mogli biste češće odlaziti na poslovna putovanja, biti zaduženi za odnose s javnošću ili više raditi s ljudima. Mnogo toga dolazit će neplanirano pa će prilagodba i snalažljivost biti iznimno važni.

Ljubav: Strijelca će oduševiti osoba koja je vaša suprotnost, no kad je malo bolje upoznate, shvatit ćete da imate dosta toga zajedničkog. Oni u braku bit će svadljivi i ljubomorni, no od 14. juna više ćete i kvalitetnije komunicirati pa ćete se manje svađati.

Zdravlje: Većina je planeta na vašoj strani pa nema većih opasnosti po vaše zdravlje. Osjećat ćete se jako dobro, a ako ste od nečeg bolovali ili trebate obaviti operativni zahvat, sve će se odvijati u najboljem redu.

Najbolji dan: 13. juni

Najlošiji dan: 12. juni

Jarac

Posao: Mogli biste se preseliti u novi ured, dobiti novu radnu opremu ili otići na kraće poslovno putovanje. Stabilizirat ćete financijsku situaciju, podmiriti dug iz prošlosti ili povećati ušteđevinu.

Ljubav: Problemi idu prema svom rješavanju. Osjećajna komunikacija će vam se poboljšati, pa ćete u otvorenom razgovoru s partnerom uspješno izgladiti nesporazume. Imate li simpatije ili ste u vezi s osobom na poslu, odnos će se iskristalisati.

Zdravlje: Imate li problema s nesanicom, klonite se kasnih i obilnih obroka. Prednost dajte zdravom načinu života, osobito ako ste često pod stresom i previše radite. Tjelesne energije imate mnogo, ali se jako iscrpljujete.

Najbolji dan: 16. juni

Najlošiji dan: 14. juni

Vodenjak

Posao: Imat ćete motivacije za rad, ali okolnosti neće pratiti vaš ritam. Ljudi će vam raditi iza leđa i otežavati obavljanje posla. Odstupite korak u stranu, kako biste od 14.juna razmislili što i kako dalje.

Ljubav: Venera potiče vašu sklonost flertu i izlascima. Slučajan bi susret mogao biti fatalna prekretnica pa se potrudite u svakom trenutku biti sređeni. Ako ste u braku, sredinom sedmice moguće su razmirice ili se neko u obitelji upliće u vaš odnos.

Zdravlje: Zanimat će vas razni tretmani uljepšavanja pa ćete rado isprobavati razne kozmetičke preparate. Prednost dajte prirodnim voćnim maskama za lice. Vreba vas psihički umor pa vam je prijeko potreban odmor.

Najbolji dan: 18. juni

Najlošiji dan: 12. juni

Ribe

Posao: Poslovi se zahuktavaju. Bit ćete zatrpani poslom, ponekad živčani jer se nećete uspjeti organizovati. Budući da će vaša marljivost biti udružena s kreativnošću, rezultati bit će odlični.

Ljubav: Bez grča i nepotrebnih kalkulisanja prihvaćat ćete nova dešavanja. Otvoreni poziv uputit će vam osoba koja će vam se svidjeti zbog svoje spontanosti i maštovitosti. Ako ste u braku, moguće su izraženiji nesporazumi zbog financijskih problema.

Zdravlje: Muči li vas višak kilograma, izbacite iz prehrane slatkiše, krumpir i bijeli hljeb. U odličnom ste razdoblju za odvikavanje od pušenja jer ćete biti ustrajni i uporni. Psihički ćete bolje podnositi stresne situacije, piše 24sata.

Najbolji dan: 12. juni

Najlošiji dan: 13. juni