Astro avanture: Blizanci vole flert, Ovan – lak plijen za zavodnike

OVAN

Lak ste plijen za iskusne šarmere i zavodnice, reagujete spontano, nagonski na erotski zov avanture. Prilike za flert vrebaju sa svih strana, to može da bude mlada, ljupka koleginica ili onaj zgodni komšija koji ne skida pogled s vas. Grižu savjesti prema stalnom partneru, osjetite kada već sve prođe.

BIK

Iako ste vi teško osvojiva tvrđava, onaj ko se dobro pomuči oko vas, može da vas zavede. Šanse mu rastu, ako je uporan, nježan i obasipa vas poklonima, bombonjerama i cvijećem, ako je pored vas kada vam je potrebna podrška. Ako vas mazi i ljubi satima, bez prestanka, nećete toliko misliti na stalnog partnera.

BLIZANCI

Vas je lako zavesti, to uvijek priželjkujete, jer bez flerta i avanture, život vam nije dovoljno zanimljiv. Čak i onda kada se zaklinjete na vjernost stalnom partneru, velike su šanse da ćete da “padnete” na nečiji šarm. Možda baš onda kada vas onaj galantni kolega ili dugonoga, brbljiva koleginica pozove na kafu.

RAK

Iako ste odani, maštate o avanturi i grijehu, naročito ako vas stalni partner zapostavlja. Lagana muzika, opuštena atmosfera, iskusni udvarač koji ništa ne prepušta slučaju, vuku vas u avanturu, iz koje uvijek izlazite još snažniji. Za svaki slučaj, ostajete u kontaktu sa osvajačem ili fatalnom zavodnicom.

LAV

Iako ste vrlo temperamentni, ne skrećete tek tako sa pravog puta. Da bi vas neko osvojio, mora da vam pruži mnogo više od stalnog partnera. Jer, za “kraljicu” ili “princa”, treba dobro da se potrudi. Tek kada se uvjerite da je “žrtva prineta”, udvarač može da se nada tajnom erotskom sastanku sa vama.

DJEVICA

Vi ste tvrd orah koji nije lako slomiti. Vaš urođeni smisao za realnost sprečava vas da uletite u nepromišljenu avanturu. Međutim, i taj vaš “stegnuti” eros, jednom može da popusti, i vi se tada prepuštate uživanju… možda s onom nasmijanom, romantičnom koleginicom ili šarmantnim, duhovitim kolegom.

VAGA

Volite da vas dugo osvajaju, šarmiraju, “lome” se oko vas… Ipak, šarmantnom kavaljeru lijepih manira, teško možete da odolite. Ako je diskretan i strastven, rođen je za romansu sa vama. Iako uživate u vječitoj igri zavođenja i predavanja, stalnog partnera, ipak ne ispuštate ni iz vida, a ni iz ruku.

ŠKORPIJA

Vi, uvijek, pa i u ljubavi igrate na sve ili ništa. I volite kada se neko bori za vas! Odolijevate čak i dugotrajnom udvaranju onog zgodnog tipa koji vas uvijek guta pogledom u liftu. Ako imalo posumnjate u partnerkinu vjernost, bez griže savjesti, prepuštate se komšinici iz prizemlja, svojoj tajnoj erotskoj opsesiji.

STRIJELAC

Strijelac je šarmantan i nasmijan, voli da namiguje, ostavlja brojeve telefona. U seksu umije da bude jako dobar ljubavnik. Sklon je amoralnim vezama, voli seks u prirodi, pod vedrim nebom, u kolima, na žurkama, pred publikom. Nije perverzan, voli zdrav – sportski seks.

JARAC

Skloni ste avanturama, ali u mašti. Ipak, vaši snovi ponekad postaju stvarnost. Onaj ko uspije da vas fascinira svojim profesionalnim uspjesima i društvenim statusom, ima više šansi da vas osvoji. Ali, to nije dovoljno. Više od romanse, priželjkujete srodnu dušu, nekoga ko će da vam imponuje ali i da vas razumije.

VODOLIJA

Vi, najčešće, “padate” na prvi utisak, fizički izgled, naročito ako ste muškarac. Neobavezna avantura vas privlači, tako uvijek zadržavate ono što vam je najvažnije, ličnu slobodu. Ako ste dama, ponekad je dovoljan prijateljski smiješak i ćaskanje o zajedničkim temama, pa da bezazleno flertovanje preraste u nešto više.

RIBE

Vi ne možete da živite bez ljubavi i onih pogleda koji sve govore. Avanture su za vas, samo, bjekstvo od surovog svijeta koji vas plaši. Vaš topao, iskren pristup i iskre u vašim očima mogu da raspale erotski žar kod više udvarača. Vas može da osvoji samo neko kao vi, kome nikada nije dosta nježnosti i ljubavi.