Arnela Š., Bosanka koja živi i radi u Lincu: SA POČITELJSKIM SIRUPOM SAM SE PREPORODILA

Arnela Š. je 48-godišnja radnica, koja danas živi i radi u Lincu, a rodom je iz Krajine. Kaže, imala je sve uslove da drugu polovinu života provodi u sreći i rahatluku. Sretan brak, uspješna djeca, situirani…. Ali, kad čovjeka izda zdravlje, sve to postaje bezvrijedno. „Ipak je zdravlje najveće bogatstvo – kaže Arnela danas.

Senka Mušanović

A nepunu godinu dana ranije bila je izgubila svaku nadu. Loše dijagnoze su se nizale. Kao da je naručivao „izdaju“ jednog po jednog organa.

„Sve je krenulo od imuniteta i stresa. Ne znam gdje sam „pokupila“ hepatitis B, ali mislim da je on najveći krivac za sve moje tegobe. Dugo je bio prikriven u mome organizmu, a da nije davao nikakve znake. To su mi doktori objasnili tek kada su ga otkrili- priča Arnela.

Dijagnoza je, kaže, pokosila, iako su doktori bili optimisti, tvrdeći joj da će uz medikamentnu terapiju je pobijediti.

„Umjesto napretka, jetra je sve više slabila, krenula je ciroza… Komplatan imunološki sistem je izgubio ravnotežu… Dobro sam znala šta znači to oboljenje i s razlogom se prepala. Bila sam spremna poslušati sve što ljekari kažu kako bih zaustavila njeno dalje napredovanje – objašnjava naša sagovornica.
Nakon jetre pojavile su se i ženske tegobe, a lijekovi za bolesnu jetru nisu bili previše efikasni.

Formula za zdrav život

I kako to obično biva, tamo gdje zvanična medicina zakaže, na scenu stupaju priroda i travari. Tako je i Arnela pronašla „forumulu za zdrav život“ u prirodi. Javila se sarajevskoj fitoterapeutkinji Senki Mušanović, proslijedila joj medicinsku dokumentaciju, isplakala se i kazala „Daj da opokušam i sa tim ljekovitim sirupom“. Nije imala šta izgubiti, a dobro joj je poznato da kod prirodnih preparata nema nuspojava.

Od Senke je poručila dva litra „Počiteljskog sirupa“. Ona joj jošsavjetovala da mora izbjegavati stres koliko god je u mogućnosti, dala joj određeni režim ishrane i bila joj podrška i pomoć u konstantnom praćenju učinaka terapije.

„Već nakon prve terapije osjetila sam veliki napredak. Vratila mi se snaga, apetit, raspoloženje. Bila sam puna energije. Uvjerila sam se u snagu ovog hercegovačkog prirodnog lijeka. Nakon popijena dva litra, bila sam potpuno dobro. Ali, i dalje sam nastavila koristiti terapiju – kaže Arnela.

Znala je da je dobro, ali je htjela vidjeti šta kažu nalazi. Pomalo se pribojavala rezultata. Senka je uvjeravala da Počiteljski sirup do sada nikada nije imao neuspjeh. Bila je sigurna da je ciroza jetre zaustavljena, a virus hepatitisa uništen.

„Doktori su bili u čudu. Nisu mogli da vjeruju. Jetra se počela regenerisati. Oštećenja su nestajala. Hepatitis je bio izliječen. Pitali su me koje sam to lijekove pila, a ja sam ima kazala: „Što nijedan drugi lijek ne može učiniti za jetru, može „Počiteljski sirup“, te još dodala made in Bosna i Hercegovina.

error: Content is protected !!