Armin P. (45) iz Austrije: Glasovi u glavi su me nagovarali na samoubistvo, Vidoviti Ado svojim ritualima uništio zlo

Ono što se desilo Arminu P. (45) iz Austrije prevazilazi i najstrašnije noćne more. Armin koji je uvijek bio pun energije, čestit i vrijedan čovjek, odjednom je shvatio da ga obuzimaju neobjašnjivi strahovi. Tokom noći imao je jeziv osjećaj da ga neko posmatra i da neko stalno stoji iza njega. Čak je čuo i osjetio nečije hodanje po kući, čak i onda kada je bio potpuno sam.

To je sve više i više djelovalo na njegovu psihu, čak je počeo da čuje i razne glasove u glavi koji su ga nagovarali da sebi oduzme život. Armin je odlučio da to nikome ne govori jer se plašio da ga ne proglase ludim. Njegova žena Emina je ubrzo primjetila da nešto sa Arminom nije u redu, a kako su dani prolazili njemu je bilo sve gore. Osjećao je bolove u predjelu stiomaka kao da ga neko reže nožem, svako jelo mu se gadilo i potpuno je izgubio apetit. Po danu su ga mučile nepodnošljive glavobolje i vrtoglavice, a strah i zli glasovi u glavi su postajali sve glasniji.

Na nagovor svoje žene, Armin je otišao u bolnicu na pregled, međutim ljekarski nalazi i analiza krvi nisu pokazali simptome nikakve bolesti. Armin se vratio kući, a kako nije bio više sposoban za posao ubrzo je dobio i otkaz. Pao je na samo dno, sve se više povlačio u sebe i pao je u tešku depresiju.

Emina više nije mogla mirno gledati kako njen muž propada i odlučila je kontaktirati sve vidovnjake i efendije koje je znala, ali niko od njih nije mogao pomoći nesretnom Arminu. Nada je počela gubiti svaku nadu, u magazinu Aura je vidjela oglas za Vidovitog Adu koji je svojim jedinstvenim radom pomogao stotinama ljudi sa istom sudbinom. Emina mu se odmah javila i ispričala sve o problemima koji su njenom mužu uništili život. Rekla mu je da se obraćala brojnim vidovnjacima ali da nije bilo pomaka, te da im je Vidoviti Ado posljednja stanica.

Ado je od nje tražio da mu pošalje muževe podatke, a kada je otvorio zvijezdu za njenog muža odmah je prepoznao crnu magiju i počeo da radi na njenom uništenju. Ado je Emini rekao da treba da radi određeni ritual na daljinu tokom 49 dana preko njegove slike i podataka. Kako je i obećao, Vidoviti Ado je u roku od 49 dana uspio uništiti zlo i napravio je moćnu zaštitu za Arminovu zvijezdu tako da mu niko više nikada neće moći nanijeti zlo.

Emina nije mogla vjerovati da joj se muž nakon rituala Vidovitog Ade vratio u normalu. Armin više nije čuo zle glasove u glavi su nestali, čak je dobio i novi posao a strah i depresija su samo ružna uspomena zahvaljujući Vidovitom Adi.