Armin Muzaferija: “Niveom” svako jutro mažem lice

Izmešu dvije moje velike ljubavi – nogometa i pjesme – pobijedila je pjesma, iako uistinu uživam na nogometnom terenu. Volim driblati sve redom…

Mladi i popularni Armin Muzaferija rođen je u selu Mulići kod Visokog 1988. godine, gdje i danas živi sa svojom porodicom. Ono što se prvo primijeti kod njega jesu šarm i prirodnost. O sjajnim vokalnim sposobnostima suvišno je i govoriti. Kolege ga, kaže, podržavaju i vjeruju u njega. Prije svih Hari Varešanović i Bojan Marović.

Za sebe Armin voli reći da se nikada nije stidio priznati da je dijete sa sela, iako su mu to zlobnici htjeli ˝prikačiti˝. On život u Mulićima smatra svojom prednošću. Ističe kako je sasvim običan, kako su mu iskrenost, porodica i prijatelji najvažniji u životu.

“Ponosan sam na Muliće, moje rodno mjesto. Tu sam imao dvije velike ljubavi – nogomet i pjesmu. Imam ih i danas, ali sam jednu batalio. Pobijedila je pjesma, iako uistinu uživam na nogometnom terenu. Volim driblati sve redom. Trenirao sam nogomet dugo i moram se pohvaliti da sam bio među najboljima. Čak sam želio zanemariti pjevanje zarad profesionalnog nogometa. Strastveni sam navijač, volim taj sport. To me jednostavno ispunjava. Tako održavam kondiciju. Barem dva puta sedmično odem do teretane.

Armin nam otkriva da nije ljubitelj kozmetičkih salona i solarija. Jedina njegova kozmetika je krema “Nivea”.

“Sreća je da ne treba puno rada na mome licu. Lijep sam i zgodan kao slika. “Niveom” svako jutro mažem svoje lice.

Ima duplu garderobu – brendiranu i pijačarsku.

“Volim šoping i na garderobu trošim mnogo novca. Ne mora to biti uvijek markirana roba, ali u mom ormaru ima svega – od jeftinih košulja koje koštaju 20-tak maraka, pa do brendiranih. Nisam metroseksualac, ali vodim računa o sebi jer sam svjestan činjenice da ako se bavim javnim poslom moram poštivati neka pravila. (aura.ba/A.I.)