APRIL KROZ BROJEVE: Jedinice ne bi smjele svakome da vjeruju, četvorkama je period idealan za nove početke, a šestice bi mogle da dožive ljubav

April je prvi mjesec proljeća, i vrijeme kada bi trebalo da nam dan bude duži. On je pod uticajem broja 6, što govori da ćemo dobiti i više beba i novih brakova, možda poneki razvod, ali u suštini, biće izuzetno dobar mjesec za druženje. Iskoristimo te trenutke, jer se oni neće često vraćati.

Jedinica
Ako niste u prethodnom mjesecu riješili svoje dileme i iskoristili pozitivne vibracije da se opustite, zbog sedmice koja će vladati u vašem životu u ovom periodu, povedite računa o sebi. Poradite na svom duhovnom razvoju, pročitajte neku dobru knjigu, i nemojte svakome vjerovati. Neko od vas može dobiti neku nagradu, a to se odnosi na umjetničke duše.

Dvojka
Zahvaljujući osmici koja diminira vašim životom bićete u prilici da riješite neke materijalne problema. Budite obazrivi, jer vi volite da trošite i više nego što možete, da i ovog puta ne napravite istu grešku. Poneki put pokušajte da i od sebe nešto sakrijete. U najgorem slučaju, mala sreća će vas pratiti, pa se nadajte mirnijem i ljepšem periodu.

Trojka
Vi, emotivci, morate poneki put da „stavite tačku“ na nešto. Probudite se i shvatite da ne može srce stalno da bude pod presijom. Tokom ovog mjeseca devetka će vas nagoniti da dobro razmislite o svemu što radite i želite, kao i da prestanete sa pravljenjem grešaka, da sumirate rezultate i shvatite šta je dobro, a šta loše za vas.

Četvorka
Koliko god da ste radni i vrijedi i sve držite „pod konac“, često vam nešto izmiče iz ruku, ali pod uticajem jedinice u ovom jesecu otvaraju vam se novi počeci i zato razmislite dobro šta, u stvari, želite. Šta god da je – dobar vam je period za otpočinjanje projekata, za nova poznanstva i nove početke.

Petica
Bićete u mjesecu sudbe, zbog uticaja broja 2. Nemojte trošiti previše novca, jer ćete ga teško povratiti, i budite obazrivi u davanju nekome na zajam, jer neće vam biti vraćeno kako je dogovoreno. Polako „veslajte“ u jednom smjeru i ne dozvolite da vas znatiželja vodi na pogrešnu stranu.

Šestica
Vama je porodica bitna u životu, a tokom ovog mjesecam zbog jakih emocija koje će vas pratiti, imaćete dosta izazova kojih treba da se čuvate – da vaše srce i osjećanja ne bi bili uzdrmani. Dobro promislite, pokušajte da odbrojite u sebi do 10 prije nego što bilo šta kažete ili uradite. Ovaj period može biti jako lijep ako se budete prepustili. Nekome su moguće nove ljubavi.

Sedmica
April vam donosi mali teret broja 4, ali i mogućnost da riješite neke svoje poslovne dileme, da pronađete sebe u poslovnom svijetu i da pokušate svoj život da promijenite. Četvorka ne mora da bude uvijek teška – ako je okrenemo u svoju korist i dovedeno u situaciju da ona radi za nas.

Osmica
Vi ste ponekad veoma ležerni, i kao da nemate želje da se pokrenete. Ovaj mjesec vam daje mogućnost da izađete iz kuće, da se družite, da imate kontakte sa drugim ljudima. Možda ćete pronaći neku svoju sreću, a i ako se to ne dogodi – biće vam sigurno ljepše nego da ostanete sami među četiri zida. Iskoristite peticu i otputujte negdje ako možete.

Devetka
Broj 6 vam donosi nešto što će vam uljepšati život, ukoliko ne budete zbog svoje zatvorenosti i tvrdoglavosti pravili pogrešne korake. I zato iskoristite ovaj uticaj da pozitivno sagledate sve ono što je vezano za vaš emotivni i porodični život i za vaše prijatelje, i ne sjecite ništa prije nego što dobro promislite.

Kako se računa bioritamski broj
Bioritamski broj dobija se tako što saberete brojeve svog datuma rođenja (ne i godine!) i svedete to na prost broj. Recimo, ako ste rođeni 11.3.1978. vaš bioritamski broj je 5 (1+1+3=5).

(aura.ba)