Antica Marušić (65) iz Splita: ZAHVALJUJUĆI KRNJIĆEVOM SIRUPU ŠEĆER SAM SA 11 SPUSTILA NA SAMO PET PODIOKA

Obišla sam sve bolnice od Splita do Dubrovnika tražeći lijek za svoje narušeno zdravlje, ali nakon niza srčanih udara i pretrpljenog šoka nakon muževe smrti moje stanje je bivalo sve gore. U startu sam odbacila razne terapije tabletama i na preporuku prijatelja naručila sam prirodnu Krnjićevu terapiju koja mi je za samo 40 dana olakšala brojne zdravstvene tegobe i šećer spustila na samo pet podioka

Uspješni konjički travar Mirsad Krnjić u svoju biografiju upisao je još jednu u nizu pobjedu nad dijabetesom, i pokazao da mu na ovim prostorima nema ravnog kada se radi o biljnim preparatima i rješavanju zdravstvenih tegoba u rekordnom vremenu.

„Život“ sa otečenim licem, jezikom i ugrađenim pejsmejkerom

  • Naravno da ću naručiti i drugu terapiju! – odmah na početku razgovora nam poručuje Antica Marušić sa prelijepog otoka Paga. Naime, na sami spomen Mirsadovog imena, ova 65-godišnja domaćica pomislila je da je zovemo kako bismo joj ponudili drugu turu Krnjićevih biljnih preparata.

Kada je shvatila da zapravo želimo da nam ispriča kako je uspjela prirodnim putem izliječiti dijabetes, veselim glasom za kojeg biste pomislili da pripada nekoj barem dvadeset godina mlađoj osobi, Antica počinje svoju ispovijest.

  • Ni sama ne znam kako sam uspjela preživjeti te mučne dane. Evo, sa svojih punih 65 godina doživjela sam i preživjela čak tri srčana udara. Prvi sam imala prije dvanaest godina i od tada je sve krenulo nizbrdo. Nekoliko godina kasnije, nakon smrti muža doživjela sam veliki šok koji je na meni ostavio trajne zdravstvene posljedice, i vjerujem da sam u tom stresnom periodu zaradila i dijabetes.
  • Ne želim puno pričati o tim detaljima, ali mogu vam reći da su nakupljena tuga i stres učinili svoje, pa ubrzo doživljavam još dva srčana udara koja su me zamalo poslala pod zemlju. Kući sam se iz bolnice vratila sa otečenim licem, jezikom i ugrađenim pejsmejkerom. Nakon dodatnih pretraga i hodanja po bolnicama, otkrila sam i da mi je šećer u krvi počeo „divljati“ i tada sam čvrsto odlučila da ću lijek za svoje stanje, ako uopšte postoji, tražiti isključivo u prirodnim preparatima – iskrena je Antica.

  „Ma kakva medicina, izliječit ću se prirodnim putem!“

Kako kaže, obišla je sve bolnice od Splita do Dubrovnika, međutim sve što su joj specijalisti sa svojim silnim diplomama na zidovima nudili su standardni lijekovi za smirenje, i prazne riječi utjehe.

  • Prošlo je dvije godine od kad sam preživjela treći srčani udar i izgleda da ugrađeni pejsmejker zasad odrađuje posao dobro. Međutim, ostao je problem dijabetesa zbog kojeg sam tokom besanih noći od neizdržive žeđi znala popiti i po dvije litre vode. Svakodnevno sam mjerila šećer koji je u najgorim danima znao „skočiti“ i do 11 podioka. Na tablete i inzulinske injekcije nisam htjela ni pomišljati nakon jezive epizode sa natečenim licem. Jednostavno, izgubila sam svo povjerenje u ljekare i njihove terapije– kaže naša sagovornica.

Nakon što je čvrsto odlučila da dijabetes izliječi prirodnim putem, Antica je kontaktirala  svog prijatelja Miljenka Pećarina iz Splita koji je također uz Krnjićev sirup uspješno spustio šećer do granice normale.

  • Miljenko se iz prve ruke uvjerio u učinkovitost Krnjićeve terapije tako da se nisam previše dvoumila, te sam odmah preko njega naručila svoju prvu terapiju. Paket je stigao nakon dva ili tri dana, a s njim i upute za korištenje kojih sam se rigorozno pridržavala. Nije trebalo dugo da primjetim prve rezultate. Poslije prve sedmice konzumiranja konjičkog sirupa i dvije vrste čaja, šećer je pao na 6.5 podioka, i konačno sam se naspavala kako treba jer je i žeđ nestala iste sedmice.

 

  • Evo prošlo je 40 dana od kada sam počela trošiti prvu terapiju i nakon zadnjeg mjerenja šećer mi ne prelazi pet jedinica, a smršala sam i četiri kilograma tako da se sada puno bolje osjećam i lakše krećem. Odmah sam nazvala Miljenka i poručila mu da želim da mi naruči i drugu turu Krnjićeve terapije, jer osjećam da mi prija cijelom organizmu. Mogu reći da sam, uprkos svim zdravstvenim problemima koji su me zadesili u zadnje vrijeme, u sjajnoj kondiciji.
  • Na kraju moram biti iskrena i reći da sa gospodinom Mirsadom Krnjićem nikada nisam lično kontaktirala, međutim sada osjećam ljudsku obavezu da ga nazovem i najiskrenije mu se zahvalim na svemu što je njegova terapija učinila za mene i moje zdravlje – ispričala je Antica Marušić.

KONTAKT TELEFON MIRSADA KRNJIĆA: 061/742-830, 061/383-325 ili 065/872-475. Pozivni za BiH 00387.

 

Komentari

komentara

error: Content is protected !!