Anemija: BEBINA UČENA VODA GUBER JE SPASILA MOJU KĆERKU!

Na zemaljskoj kugli nema boljeg lijeka od Guber vode, čak i bez mojih zapisa ili dova – kaže Beba

Sevda R. iz Breze godinama je tražila lijeka za anemiju svoje petnaestogodišnju kćerke Ajle. Kaže, sve moguće farmakološke terapije, biljne preparate, ishranu je koristila da bi svome djeteu olakšala muke, zbog kojih je svakodnevno kopnila, padala čak i komatozna stanja. Zbog manjka hemoglobina nije mogla da diše, uvijek joj je trebalo svježeg zraka. U jednom trenutku se ljekari razmišljali da joj zdravlje poboljšaju transfuzijom krvi.

Iscjeliteljka Beba joj je rekla da ode do Srebrenice i donese Guber vode, a ona će je „pojačati“ Kur'anskim dovama i hamajlijom za zdravlje i nafaku.

„Meni se čini, samo dan nakon što je počela piti Bebinu učenu „Guber vodu“ moja kćerka je dobila apetit, nije više bila „živi mrtvac“. U roku od deset dana njena slika se popravila. Vidjelo se to po njenom ponašanju, a potvrdili su i medicinski nalazi.

Ugojila se skoro četiri kilograma, a bila je kost i koža – kazala nam je Sevda R. iz Breze i zamolila da kažemo kako ona svakim danom blagosilja Bebu, jer je vratila kćerki jedinici zdravlje, a njoj kao majci radost.

O nevjerovatnoj ljrkovitoj moći Guber vode pisao je turski putopisac Evlija Čelebija u drugoj polovini 17. vijeka. Zapisao je da na tom području iz jednog rudnika srebra izvire mala voda, pa ju je narod prozvao srebrena voda, a dr. Hans Duller je početkom devetnaestog vijeka skrenuo pažnju, kao prvi medisinski stručnjak u svijetu, na ljekovitost Gubera iz Srebrenice.

Od tih vremena priča o srebreničkim guber-vodama nije nikada prestajala. Guber voda iz Srebrenice je jedina mineralna voda s područja bivše Jugoslavije koja je proglašena lijekom i koja je prije rata flaširana u Bosnalijeku.

„Na zemaljskoj kugli nema boljeg lijeka od Guber vode, čak i bez mojih zapisa ili dova. Guber voda je dokazano jedan od najboljih prirodnih lijekova za anemiju. Iz iskustva znam da je u kombinaciji sa Kur'anskim surama i dovama, najbolja zaštitita od nagaza, sihira, loše karme… „Dobri ljudi“ piju Guber vodu, a samo odabranim „pošalju signal“ da lijeka traže uz pomoć ove vode – kazala nam je Iscjeliteljka Beba. Njen kontakt telefon je 033 619 740 ili 061 057 380. Pozivni za BiH je 00387.

PROČITAJTE I OVO

Kako je Iscjeliteljka Beba pronašla lijek za gluhonijemu djevojčicu: KAD MAJKA VRATI UKRADENE STVARI,DIJETE ĆE PROGOVORITI