Analiza Kade Radetinac: Selma&Haris – ljubav iskrena, Melina&Haris – paravan za javnost, Brena&Boba – sreću traže u odvojenim krevetima, Selmi je brak – rak

Kada Radetinac (062/685-242)

Sarajevsku iscjeliteljku tijela i duše, Kadu Radetinac, osim sposobnosti da otkloni i najteži sihir, prokletstvo staro decenijama i najtežu kletvu, te da pomiri i najposvađanije i nafaku donese i u najsiromašniji dom, “bije opasan” glas da je žena čije se riječi nikad nisu izjalovile. Ono što ona kaže, ili je bilo ili će biti. Prognozirala je atentate, terorističke napade, pojavu novih bolesti, smrt poznatih političara i mnoge druge događaje. Sve je pogodila. Za ovaj broj Aure, Kada se pozabavila nekim od najpoznatijih brakova. Kaže da magija najviše “udara” na brakove i natalitet. Zdravi ljudi su sterilni, djece nemaju. U kratkim rečenicama, Kada je razotkrila u kojim to brakovima cvjeta ljubav, a u kojim magija. Pogledajmo koji će brakovi opstati, a kojima je rok trajana od od danas do sutra.

Selma Muhedinovć i Haris Siladžić – Ljubav je ovo iskrena i dugotrajna. Nije od juče. Ne veže njih samo strast ona tjelesna, oni se nadopunjuju i na razne druge načine. Gode jedno drugome i imaju sjajan razvijen i onaj platonski odnos. Ma šta ko mislio, u njihovom odnosu više je sreće i poštovanja negoli u mnogim drugim brakovima koji su samo farsa za javnost.
Severina i Igor Kojić – Sve ima rok trajanja, a njihov već ističe. Ovo je, što bi mi u narodu rekli, fursat, tjeranje inata od strane Severine onom Milanu Popoviću u kojeg je još uvijek zaljubljena.

Dragana Mirković i Toni Bijelić – Ovo je brak koji će trajati sve dok njih dvoje žive. Vezani su čvrstom ljubavi, koja je dodatno potkovana zajedničkim interesom u oblasti finansija. Sretni su i mnogi im mogu pozavidjeti na odnosu kojeg imaju.

Bakir i Sebija Izetbegović – Kod njih neće biti razvoda, i oni ostaju zajedno do kraja svojih života. Funkcionišu tako kako funkcionišu i u biti su zadovoljni odnosom kojeg imaju.

Zdravko i Aleksandra Čolić: Strast je odavno zamijenila briga o djeci. Čola živi svoje penzionerske dane, veoma lagodno. Sretni su.

Goran i Dženana Bregović – Brega počesto ode iz svoje bračne luke ali uvijek se vraća i vraćat će se. Nema razvoda.

Senad Hadžifejzović – samo ću reći, magnet za žene.

Brena i Boba Živojinović – Njihov je brak odavno pod crnom magijom, a oboje bračnu sreću konzumiraju u odvojenim krevetima. Ne “troše” se u istim krevetima.

Novak Đoković – on ima stabilan brak. Nastoji da se otrgne ženama koje ga salijeću, i to, sad zasad, uspješno.

Aco Lukas i Sonja Vuksanović – Smiješno je to sve ispalo oko njih, ta razmjena žena između njega i Željka Šašića. A drugari bili samo takvi. Moram reći da je tome magija kumovala. Od njih četvero, Aco je najviše pod magijom, zapravo njegov ljubavni život, što ga čini nestalnim i nepredvidivim partnerom.

Selma Bajrami – njoj je brak – rak! Nema i neće nikad imati sreće u ljubavi. Ako se uda, razvest će se. Od takve je fele.

Haris i Melina Džinović – Njihov je brak paravan za javnost

 

(aura.ba)

Komentari

komentara