Analiza Kade Radetinac: Loša, Brankica Rudan i Merima Džafić pod magijom, a Daru Bubamaru đavoli vode kroz život

Kada Radetinac (062/904-793)

Sarajevsku iscjeliteljku tijela i duše, Kadu Radetinac, osim sposobnosti da otkloni i najteži sihir, prokletstvo staro decenijama i najtežu kletvu, te da pomiri i najposvađanije i nafaku donese i u najsiromašniji dom, “bije opasan” glas da je žena čije se riječi nikad nisu izjalovile. Ono što ona kaže, ili je bilo ili će biti. Prognozirala je atentate, terorističke napade, pojavu novih bolesti, smrt poznatih političara i mnoge druge događaje. Sve je pogodila. U kratkim rečenicama, Kada je razotkrila u kojim to brakovima cvjeta ljubav, a u kojim magija. Pogledajmo koji će brakovi opstati, a kojima je rok trajanja od od danas do sutra te ko nikad neće stati pred matičara.

Saša Popović – živi život kao i njegovi pjevači iz Granda. Što bi rekla jedna moja drugarica, inače poznata pjevačica, a citirat ću je doslovno: “Draga Kado, mi se svi između sebe…”. Tako i Saša, koristi priliku.

Neda Ukraden – neće se više udavati, a mušaraca joj ne fali. Vrlo je probirljiva, voli mlađe. Ima specifičan ukus i “način” da i 40 godina mlađe muškarce privoli u svoj krevet. Zna žena “tajnu”.

Saša Lošić Loša – voljele ga mnoge, posebno u doba popularnosti Plavog orkerstra, curice pa i dječaci, ali je njegovo srce zapreteno, spava snom Trnoružice. Nije ni svjestan šta se s njim događa i ne bi bilo nimalo loše da mi se javi, da mu skinem “maler” – odnosno crnu magiju.

Merima Džafić – Ona ima skladan brak, a blokade i stresove prouzrokuje joj nemogućnost da se ostvari kao majka. Kod nje vrijedi ona – pitaće te starost, gdje ti je bila mladost. Zna ona na šta se ovo odnosi, a ja neću javno da govorim. Svakako me može pozvati da joj pomognem da se riješi ovih blokada.

Šemsa Suljaković – Ona je jednom stala na ludi kamen, van svoje domovine i imala je velike probleme u braku, a koga zmija jednom ujede i guštera se boji. Srce joj je sada mirno, o ljubavi i ne sanja.

Brankica Rudan – ona ako se ne riješi crne magije čija je žrtva već godinama, neće se ni udati ni dijete roditi. Obavezno bi mi se trebala javiti.

Lepa Lukić – za nju je samo brak veza, a udavala se najviše od svih pjevačica na ovim našim prostorima. Ona je ta koja bira muškarce, a ko je bio s njim, nešto i vrijedi jer je jako probirljiva.

Fuad Backović Din – nesretan u ljubavi. ako se ikad i oženi, bit će to samo zbog porodice i javnosti, neiskreno i lažno, kakvi su danas, mahom svi brakovi.

 

Dara Bubamara – Nju đavolčići vode kroz život. Nemirnog je duha i ne može se ni sat vremena skrasiti na jednom mjestu.

Povezani sadržaj:  PROČITAJTE KADINE PROGNOZE I ZA OSTALE POZNATE LIČNOSTI

 

 

Komentari

komentara