Anabela i Andrej Atijas: Ona je pravo zlopamtilo, bivšim muževima voli da se sveti

Astrologinja Azra Dramalija interpretirala je natalnu kartu poznatoj pjevačici. Pročitajte šta se događa s nepostojanom pjevačicom, sklonom udajama i razvodima.

Anabela Bukva – Đogani – Atijas, je uspješna na estradnom području, ali je njen privatni život katastrofa. Rođena 26.01.1975. u Goraždu, sa 17 godina dolazi u Beograd, gdje s budućim mužem Đoganijem, ulazi u estradne vode. Nakon brojnih scena, trzavica i skandala, par se razvodi 2009. godine. Nakon nekoliko godina ljubavnih lutanja, 2012. upoznaje Andreja Atijasa. Godinu dana veze završava vjenčanjem i rođenjem treće kćerke, Blankice. Brak je ovih dana na klimavih nogama, pišu mediji, no brak odavno nije funkcionisao.

Ona je romantična i nježna, sanja o sretnoj porodici. Njena mušičavost i sklonost promjenama, uništava njene veze i brakove. U ljubavi je nekonvencionalna i nepostojana. Merkur i Venera iz Vodenjaka tjeraju je na stalne promjene. Sklona je koketiranju, što uznemirava njene partnere, voli iznenađenja koja nisu dobrodošla u porodičnoj zajednici. Poznanici i prijatelji misle da se brzo naljuti i odljuti, ali to nije istina. U konfliktima je neisprosna, bivšim partnerima voli da se sveti. Ona je pravo zlopamtilo, njeni konflikti su teški i dugi. Teško onome ko se joj zamjeri!

Neko vrijeme će tjerati inat glumeći žrtvu, a utjehu će ubrzo pronaći u zagrljaju mlađeg muškarca.