Anabela Bukva – Đogani – Atijas: Privatni život katastrofa, voli se svetiti bivšim muževima

Astrologinja Azra Dramalija interpretirala je natalnu kartu poznatoj pjevačici. Na portalu Svadbeivjencanja.ba pročitajte šta se događa s nepostojanom pjevačicom, sklonom udajama i razvodima.

Anabela Bukva – Đogani – Atijas, je uspješna na estradnom području, ali je njen privatni život katastrofa. Rođena 26.01.1975. u Goraždu, sa 17 godina dolazi u Beograd, gdje s budućim mužem Đoganijem, ulazi u estradne vode. Nakon brojnih scena, trzavica i skandala, par se razvodi 2009. godine. Nakon nekoliko godina ljubavnih lutanja, 2012. upoznaje Andreja Atijasa. Godinu dana veze završava vjenčanjem i rođenjem treće kćerke, Blankice.

Ona je romantična i nježna, sanja o sretnoj porodici. Njena muhavost i sklonost promjenama, uništava njene veze i brakove.

U ljubavi je nekonvencionalna i nepostojana. Merkur i Venera iz Vodenjaka tjeraju je na stalne promjene. Sklona je koketiranju, što uznemirava njene partnere, voli iznenađenja koja nisu dobrodošla u porodičnoj zajednici.

Poznanici i prijatelji misle da se brzo naljuti i odljuti, ali to nije istina. U konfliktima je neisprosna, bivšim partnerima voli da se sveti.

Ona je pravo zlopamtilo, njeni konflikti su teški i dugi. Teško onome ko se joj zamjeri!

Neko vrijeme će tjerati inat glumeći žrtvu, a utjehu će ubrzo pronaći u zagrljaju mlađeg muškarca.

 

 

(Azra Dramalija/svadbeivjencanja.ba)