Ana Nikolić i Stefan Đurić rasta pod lupom astrologa: Brak je farsa, a lažu i da su bogati!

Pop pjevačica Ana Nikolić i njen suprug reper Stefan Đurić poznatiji po imenu Rasta već par godina su u bračnoj zajednici. Za mnoge je to bila jako čudna kombinacija ali kad pogledamo zvijezde, one nam govore nešto sasvim drugačije.

Piše: Zoran Petrović Šumadinac (00381 66 113 813) (Ezosvet)

Rasta je u horoskopskom znaku Škorpije sa podznakom Raka, u osmoj kući vladaju planete Pluton i Mars, prirodni element mu je Voda dok suprotni znak je Bik, omiljena boja  mu je crna.

Znakom Škorpije vlada planeta Mars, takođe i Pluton, od kada je otkriven 1930.godine. Fizički se odnosi na seksualne organe. Zastupljen je ženski princip, pa je ispoljavanje energije usporenije. Pošto je Škorpija vodeni znak, pitanje emocija je naglašeno, kao i seksa i opstanka. Fiksni znak ispoljava energiju stabilno, odlučno, konkretno i istrajno. Teži za uspostavljanjem emocionalne sigurnosti, naročito na ljubavnom planu. Planete u Škorpiji strahuju od nepoznatog, jer se uglavnom suočavaju sa lošim posljedicama, zato je prisutna težnja da se kontroliše situacija, sve do opsesije. Planeta se ne ispoljava jasno, već skriveno, maskirano, tajnovito. Naglašeni su instikti, okultne pojave, duboke psihološke traume, unutrašnji nemiri i smrt. Rasta ima jaku volju, istrajan je i nepokolebljiv. Ima izražen seksualni nagon i strastan je partner. U neharmoničnim aspektima javljaju se negativne osobine, kao što su sarkazam, strogost, mržnja, okrutnost, osvetoljubivost, koristoljublje, ljubomora, zavist, manipulacija. Mjesec u Raku jasno dominira što može doprinijeti da oko četvrte decenije života bude imao problema  sa opasnim bolestima, a ako to prevaziđe, još jedna kritičnost stiže oko pete decenije života.

Planeta Uran sa Blizancima pokazuje nam na nezdrav životni put, pun loših aspekata pa i narkotika ali i alkoholizma. Saturn poručuje da pod hitno mora promijeniti svoj stil života jer karijera polako se počinje gasiti već od 2021. godine. Kako se bude gasila slava tako će Rasta imati veće probleme sa porocima te da mu prijeti životna ugroženost oko pete decenije života.

Planeta Merkur u Škorpiji nam govori da je dvoličan i prepotentan,ograničen dosta ali sa britkim jezikom to pokriva. Takođe  i ova kombinacija planeta i nam ukazuju da je sklon preuveličavanju – lazi a i pretjerivanja sa opijatima.

Njegova ljepša polovina Ana Nikolić je veoma slična njemu ali sa nekim primjesama koje je ipak po nekim segmentima različita, no hajde da pogledamo i njen natal.

Nikolićeva je rođena pod znakom Vage, prirodni element Vazduh, u sedmoj kući vlada planeta Venera, pod podznakom Strijelca, suprotni znak sa kojim bi se idealno slagala je Ovan.

Vagom upravlja Venera, koja je vladar tog znaka. Fizički se odnosi na bubrege. Pošto je zastupljen muški princip, odnosi se na društvenu sferu života. Vaga je vazdušni znak, što govori da je povezana sa mentalnim i društvenim odnosima, a kardinalni kvalitet ukazuje da se ta vrsta energije mora ispoljiti vrlo dinamično. Ovaj znak najviše doprinosi harmoničnim odnosima i diplomatskim kvalitetima. Energije planeta koja se nađu u Vagi imaju tendenciju da postignu balans. Sunce u Vagi motivisano je partnerskim odnosom ali i velikom nespremnošću na kompromise. Voli da bude po njenom.

Predusretljivost, diplomatičnost, taktičnost i ljubaznost su velika prevara, jer ispod te maske dosta često se krije “gvozdena pesnica”. Nema duboke emocije, ali je izražena erotika. Nije strastven znak, njene ljubavi su površne i ne pati mnogo poslije neuspjeha u ljubavi.

Podznak Strijelac donosi joj optimizam i entuzijazam, dobar smisao za humor i toleranciju. Ne toleriše da joj se pripisuje svašta i insistira na korektnosti u svim društvenim prilikama. Ana je vječiti zaljubljenik u slobodu i nezavisnost. Ponekad zna biti veoma nagla i brza u donošenju važnih životnih odluka. Ana je takođe pod opijatima ali u dosta manjoj mjeri. Lilit u osmoj kući nagovještava da će imati samo jedno dijete ali i da su kasnije mogući veliki problemi  sa samim potomkom.

Jupiter je vladar Strijelca, tako da je njegov položaj u grafikonu od vitalnog značaja za Nikolićevu. Takođe ovi parametri nam govore da Ana kao i njen suprug vole da naglašavaju stvari, da dosta filuju svoju životnu putanju tako da naglašavaju jako i ono što u stvari nije ili ne postoji. Mesec u Lavu nam govori za Anino psihološko stanje koje nije savršeno i na to da je često napeta,nervozna i jako bučna što veoma uspješno maskira osmijehom. Planeta Jupiter u poklapanju sa znakom Lava nam kaže da je brak obična farsa i da u takvom aspektu i žive ali da će tako i nastaviti. Apsurdna laž je da imaju toliko bogastvo koliko se hvale u medijima.