Amir S. iz Beča bio je žrtva crne magije: RADNA KOLEGICA ME POSLALA U LUDNICU, ALI ME SPASIO VIDOVITI ADO!

Na suhom, ispijenom, licu tridesetogodišnjeg Amira S. stoji sama po sebi ispisana priča. Tri godine mučenja, kroz koje je ovaj mladi čovjek prošao, ostavile su vidljive tragove na njemu, a čestim posezanjem za cigaretom, pokazuje da još uvijek ne može shvatiti da su zlo i sihiri bili u njemu. Od njegovog društva čut ćete da je to fin i dobar momak. Odjednom, skoro preko noći postao je čudak.

Kao uposlenik u jednoj bečkoj kreditnoj organizaciji stekao je brojna poznanstva i prijateljstva širom Austrije, ali i balkanske regije. .

“Došla “vesela” vremena, pa svakom treba kredit – kroz smijeh kazuje Amir. Veli bio je na glasu kao dobar i uspješan referent. Uz dobar posao, imao je i djevojku. Bili su pred vjenčanjem.

“Ali, sve je popucalo. Počelo je prije tri godine – nastavlja drhtavim glasom.

Kao da je neko kroz venu injekcijom, ulio u njega nesigurnost, ostavio tu iglu i kao infuziju bolesniku, dopunjavao ga nesigurnošću.

“Nisam mogao održati koncentraciju na poslu, teško mi je bilo razgraničavati šta je šta, ko su mi klijenti, kolike su rate kredita… Kod kuće bih cijelu noć probdio, da bar jedan zahtjev obradim – objašnjava Amir.

Papirologija se gomilala i gušila ga. Na poslu su mu predložili da uzme deset dana godišnjeg i da se odmori. Međutim, ni odmor nije ličio na uživanje u morskim čarima. Naprotiv. Vratio se sa pola puta za Makarsku.

“Odjednom me je uhvatio neki strah. Vikao sam bratu i kolegi, molio da zastanu i izvedu me. Nakon toga su me vratili kući u Bosnu, a odatle za Beč. .

Liječnici su kazali kako je to posljedica stresa, te da će nakon nekoliko dana odmora biti sve uredu. Međutim, Amir je iz dana u dan postajao sve neraspoloženiji, pun neke gorčine. Na poslu je zahladio odnose sa kolegama, pa čak i sa klijentima.

“Čak mi je smetalo i ono kolegicino lupkanje kemijskom olovkom po stolu. Razjarilo me je toliko, da sam je iz njenih ruku uzeo i prelomio, moleći je da me ne ometa dok radim – veli Amir.

Čudno ponašanje

Umjesto da sklapa nove kreditne ugovore, otkriva nam da je crtao likove iz filmova.

!”Na svakom mom ugovoru stajao je lik “Dervila”. Kao takve, predavao sam ih Službi za odobrenje kredita. U početku su svi, znajući moju preciznost, kada je u pitanju posao, mislili da se šalim – kaže Amir.

Ono što slijedi, jeste da njegov rejting u poslovnom svijetu opada, a klijenti ga počinju zaobilaziti. Amirovo nedolično ponašanje, uslovilo je dobivanjem otkaza. Ostaje bez posla. Ubrzo, zbog svađa, ostavlja ga i zaručnica. On tone sve dublje. Naglo gubi kilograme, sve češće je u konfliktnim situacijama…

“Bio sam kostur, ispijenih obraza i izbuljenih čiju. Iz društva sam se potpuno povukao. Sa roditeljima sam počeo dolaziti u konflikte. Koliko je samo suza prolila moja majka zbog svađa između mene i moga oca. Jedno vrijeme sam proveo na psihijatrijskoj klinici – kaže Amir.

Tek kada je pao potpuno u postelju, a da nije imao ni jednu valjanu dijagnozu, njegovi roditelji su počeli tražiti pomoć i kod duhovnih iscjelitelja. Tako su stupili u kontakt sa Vidovitim Adom, koji mu je domah kazao da je riječ o sihiru bečkih crnomagijašica.

“Imao sam jaku reakciju na Adino učenje iz Kur’ana. Počeo sam povraćati krv. Mjesec dana sam uzimao maslinovo ulje, najmanje jednom sedmično Ado je provodio duhovn seanse, kupao sam se učenom vodom, a Adinu hamjliju za sreću, zdravlje, nafaku, protiv magije sam prigrlio kao nešto najsvetije.

Na kraju nam Amir otkriva:

“Kada sam se, nakon jedno i po mjesečnih tretmana kod Vidovitog Ade u potpunosti povratio, upitao sam ga, ko mi je to napravio? Rekao mi je da će mi ta osoba doći na snu. I pojavila se. Bila je to moja radna kolegica… Kontakjt telefon Vidovitog Ade je061486402.PozivnizaBiH00387. (Aura Marketibng((Aura Marketing)

error: Content is protected !!