Almasa A. (49) iz Bihaća: Kadin “Životni pečat” je zapečatio zlo u mom životu!

Žalila sam se doktorima na gušenje i lupanje srca – ali su nalazi pokazali da su mi pluća i srce – u savršenom stanju. Bolila me glava, leđa i noge ali su mi nalazi opet proturječili – pokazujući da sam zdrava.

– Ja jesam dobar doktor, smatram se stručnjakom, moralnim insanom koji poštuje Hipokratovu zakletvu, ali tebi ženo ne mogu pomoći. Ne znam šta ti je. Predložio bih ti da probaš sa duhovnom medicinomn. Mojoj je rodici pomogla iscjeliteljka iz Sarajeva, Kada Radetinac. Evo ti broj njenog telefona i sretno.

Ovim je riječima Bišćanku Almasu njen ljekar ispratio iz svoje ordinacije. Nesretna žena je mislila da je se doktor želi riješiti ali je ipak okrenula broj čudotvorke iz Sarajeva.

– Sve je počelo prije nekih godinu dana. Sin mi je saopštio da ga je žena napustila, ostavila ga sa dvoje male djece. Znala sam svog sina, snahu je držao kao malo vode na dlanu. Voljeli su se slagali, poštovali.

– Ubrzo me sustigao sljedeći šok. Kćerka mi saopšti da napušta fakultet i da sa nekim momkom ide na more da radi kao konobarica. Kone me odmah izvjestiše “dobronamjerno” i sažaljivo da je momak moje kćerke – narkoman.

– Od brige i sekiracije, fasovah šećer, visok pritisak. Svaki dan sam odlazila na terapije kod psihologa, ali napretka nije bilo. Osim toga, muž automehaničar poče da gubi narudžbe, otanjiše nam finansije. Povrh svega toga, ja se pravo razbolih. Žalila sam se doktorima na gušenje i lupanje srca – ali su nalazi pokazali da su mi pluća i srce – u savršenom stanju. Bolila me glava, leđa i noge ali su mi nalazi opet proturječili – pokazujući da sam zdrava.

– Ženo, ti si žrtva crne magije. I muž ti, i djeca. Prolivana vam je voda ispred kuće, na koju ste svi nagazili. Otuda sve te neprilike – ispričala mi je Kada.

– Zaista, tad se sjetih čudno mokrih pločnika i kad nije kiša padala. Zgranuta i prepadnuta, zavapila sam Kadi da nam pomogne, što je i učinila. Odradila je svoje tretmane, udarila nam svoj čuveni “Životni pečat” koji je zapečatio svo zlo koje nas je snašlo. Kćerka se vratila kući i na fakultet, sinu se vratila žena, mužu poslovne narudžbe. A moje zdravstveno stanje se u potpunosti stabiliziralo.
Kontakt telefon: 061/109100.

error: Content is protected !!