Alma Ć. (31) iz Konjica: Dijagnostički aparat signalizirao je opasnost od geopatogenih zračenja

Ukrštenje štetnog zračenja tik ispod Alminog uzglavlja, u kombinaciji sa dotrajalim kanalizacionim cijevima čiji se čvor nalazio ispod spavaće sobe – bili su uzročnici stalnih vrtoglavica, zamora, nervoze, gubitka apetita, mučnina i povraćanja. Zalud sam organizam zatrpavala vitaminima, kad je to zračenje poništavalo učinak. Kao da sam sve ubacivala u prazan džak – slikovito mi je doktorica opisala moju situaciju

Svoju stalnu bolešljivost, kako kaže, Alma Ć. je počela pripisivati nekom prokletstvu. Sve medicinske pretrage nisu otkrivale niti jedno žarište koje bi trebalo sanirati. Za ljude u bijelim mantilima ona je bila zdrava žena, a nije imala poroda, kopnila je iz godine u godinu, stalno su je mučile vroglavica i mučnine. Nisu joj mogli pomoći ni travari, ni hodže, ni vidovnjaci.
Almu smo početkom godine zatekli u ordinaciji doktorice Šuhrete Trobradović. Pozvala nas je da zabilježimo njenu priču, koju prenosimo u cjelosti.

– Udala sam se tačno prije 10 godina. Novca za bračno putovanje nije bilo, ali to nije umanjivalo sreću koju sam osjećala. Svekar i svekrva dali su nam na korištenje jednu staru kućicu, u kojoj niko nije živio duže od 50 godina. Prvi dani braka protekli su u uređenju, čišćenju, sređivanju. Kad je sve bilo gotovo, ja sam pala u postelju. Od umora – mislila sam tad.

Prof. dr. Šuhreta Trobradović Seka (061/320-726)

No, oporavak se nije nazirao ni danima nakon što je kuća i okućnica bila dovedena u red. Glavobolja, nesanica, nervoza, povraćanje…

Ni djece ni zdravlja

– Možda sam i trudna – obradovala se Alma.
No, nije trudnoća bila uzrok naglom razbolijevanju. Zapravo, u godinama koje su uslijedile, Almino zdravlje bivalo je sve gore, a ni trudna nije mogla ostati.

– Neću griješiti dušu i žaliti se da mi je to neko prigovarao. Naprotiv. Imala sam bezrezervnu podršku muža i cijele njegove rodbine. No, nije to bilo dovoljno da nadomiri prazninu koju sam osjećala. Željela sam djecu i zdravlje, a nisam imala ni jedno ni drugo.
Oslabljeni imunitet i izgubljeni apetiti, Alma je pokušavala popraviti raznim vitaminskim preparatima i dodacima u ishrani. Pila sok od nonija, kozije mlijeko, domaći med, propolis… Ali ništa od toga nije se “primalo”.

– Bila mi je apsurdna moja bolešljivost uz tako zdrav način života, a u isto vrijeme, poznavala sam ljude koji su pucali od zdravlja, a da se nisu ni upola zdravo hranili kao ja. Štoviše, ja sam vidno kopnila, pretvarala se u kost i kožu. Svako malo bi me temperatura obarala u krevet, grlo je stalno bilo zagnojeno, kašalj, hunjavica…
Razne pretrage kod Alme nisu pronašle nikakvu bolest, osim oslabljen imunosistem. Ali čime ga ojačati i šta uraditi – pitala se Alma danonoćno.

Prazna vreća

Odgovore i spas dobila je početkom ove godine u Sarajevu, kod doktorice Trobradović.

– Pregledala sam se na njenom dijagnostičkom aparatu. Nalaz je pokazao blokadu organizma. Negdje postoji geopatogeno zračenje koje narušava normalno funkcionisanje organizma – ustanovila je doktorica. Zalud sam organizam zatrpavala vitaminima, kad je to zračenje poništavalo učinak. Kao da sam sve ubacivala u prazan džak – slikovito mi je doktorica opisala moju situaciju. To je bio odgovor na moje dugogodišnje dileme. A kako je suprug bio terenski radnik i daleko manje od mene boravio u kući od mene, nametnulo se logično obrazloženje zašto sam samo ja nastradala – prisjeća se Alma.

Tek kasnija posjeta doktorice Trobradović Alminoj kući, pokazala je ukrštenje štetnog zračenja tik ispod Alminog uzglavlja. U kombinaciji sa dotrajalim kanalizacionim cijevima čiji se čvor nalazio ispod spavaće sobe, nametnulo se vrlo prosto rješenje Alminog stanja.

– Doktorica je rekla da sam bila na rubu snage, i da za divno čudo, moj organizam nije načela neka ozbiljna bolest. A nakon postavljanja Cedar Neutralizer zaštitnog uređaja, uzimanja Eliksira sa Kavkaza za jačanje organizma i uništavanja patogenih organizama, virusa i bakterija te pridržavanja strogog režima ishrane, za kratko vrijeme nastupilo je poboljšanje. I to vidno. Već sam se udebljala devet kilograma, vratila mi se volja za životom. Vjerujte, imam osjećaj kao da sam se tek sada udala. A dogodine, naša će porodica biti uvećana za jednog novog člana. Šta da više poželim u životu osim da i doktoricu Trobradović posluži dobro zdravlje, ne bi li što duže nastavila pomagati ljudima – završava Alma priču. (Iz arhiva dr. Trobradović)

Kontakt dr. Trobradović: 061/320 726.

Komentari

komentara

error: Content is protected !!